30 Haziran 1926'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Yemek Yediği Urla Mahfel Restaurant'a 85 Yıl Sonra Siz de Davetlisiniz! Seçeceğiniz Çorba Çeşitlerinden Biri + Salata Çeşitlerinden Biri + Turşulu Mantarlı Biftek Sarma + Tatlı (Dondurmalı Cassata) + 1 Kadeh Şarap veya Alkolsüz İçecek %50 ŞehriKeyif Fırsatıyla 52 TL Yerine 26 TL!

İndirimli Fiyat: 26 TL
Değeri:
52 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
26 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Urla'nın En Güzel ve En Tarihi Mekanında Harika Bir Akşam Yemeğine Davetlisiniz! Yoğun temponuzdan dolayı vakit ayıramadığınız sevdiklerinizi harika bir lezzet şölenine davet edebilirsiniz.Leziz menüleriyle ve tarihi ortamıyla hem gözünüze hem de damak tadınıza hitap edecek dakikalar yaşayın.Mahfel Restaurant'ın samimi ve şık ortamında lezzet dolu dakikalar geçirmek artık çok kolay.Sevdiklerinizle beraber hoş vakitler geçirirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Dostlarınızla birlikte güzel vakit geçirmeniz için güler yüzlü ve dinamik ekibiyle hizmetinizde olan Mahfel Restaurant siz değerli misafirlerine kapılarını sonuna kadar açıyor.Taptaze seçenekleri ve benzersiz lezzetleriyle Mahfel Restaurant'ta gönül rahatlığıyla size özel saatlerinizi renklendirebilirsiniz.... Mahfel Restoran HakkındaOrijinal adı ile Mahfel Konağı; 1800´lü yılların ikinci yarısında bir Rum üzüm tüccarı tarafından yaptırılmış ve Kurtuluş Savaşı´na kadar ev olarak kullanılmıştır. Ancak evin sahibi olan aile ülkeyi terk edince ordu mahfeli olarak kullanılmaya başlanmıştır.1920'den itibaren Türkiye Cumhuriyeti mülkiyetine geçen yapı, Şehir Kulübü olarak kullanılmıştır. Mahfel, 1926 Haziranında Şehir Kulübü olduğu sıralarda iki kez Atatürk´ü ağırlamıştır. Şehir kulübü olduğu dönemde de yine mahfel olarak anılan yapı, Cumhuriyet Balolarına da ev sahipliği yapmıştır.1937 yılında yapılan açık arttırma ile satışı yapılan Mahfel'i Urla'nın ileri gelenlerinden Hüseyin Zeren satın alır. Ailesiyle 3 nesil bu konakta yaşayan Hüseyin Bey'in vefatından sonra ailenin üçüncü kuşağı konağı terk eder ve yapı zamanla yıpranarak metruk bir hale gelir.2003 yılında tarafımızdan satın alınan yapı aslına uygun olarak restorasyonu yapılır ve hizmete sunulur.Osmanlıca'da "toplantı yeri" anlamına gelen "Mahfel" bugünlerde o zamanlardan kalma görüntüsü ve dekorasyonuyla, kafanızdaki tüm problemleri unutup adeta zamanda yolculuk yapmanızı sağlayan muhteşem bir restaurant. Seçeceğiniz Çorba Çeşitlerinden Biri + Salata Çeşitlerinden Biri + Turşulu Mantarlı Biftek Sarma + Tatlı (Dondurmalı Cassata) + 1 Kadeh Şarap veya Alkolsüz İçecek %50 ŞehriKeyif Fırsatıyla 52 TL Yerine 26 TL!

Nasıl Kullanılır?

  • Fırsat 1 ay boyunca geçerlidir.
  • Fırsat haftanın her günü 19:30 - 01:00 saatleri arasında geçerlidir.
  • Rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
  • Telefon no: 0232 754 25 86
  • Dilediğiniz kadar kupon satın alıp, ister kendiniz için kullanabilir isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Lütfen fırsat kuponunuzun ilk 6 hanesini randevu alırken, son 4 hanesini ise hizmeti almaya gittiğinizde işletmeye iletin.
  • Satın alma işleminiz tamamlandıktan ve günün fırsatı gerçekleştikten sonra, fırsat kuponu kodunuz e-mail ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
  • Fırsat kodunuza "Benim Sayfam" da "Kuponlarım bölümünden de ulaşabilirsiniz.
  • Her türlü sorunuz için Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz: 0216 386 88 60 (pbx)

Fırsatı Sunan

Site:ŞehriKeyif
Destek Hattı:(216) 386 88 60

İşletme:Mahfel Restaurant
Adres:Demirciler Sokak No: 23 Urla - İZMİR
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

  • Ege'nin incisi İzmir'de harika bir fırsat!
  • Ulu Önder Atatürk'ün 30 Haziran 1926'da yemek yediği bu çok özel mekan sizleri bekliyor!
  • Uzun zamandır geçiştirdiğiniz öğünlerinizin acısını Mahfel Restaurant'ın leziz menüsüyle çıkaracaksınız.
  • Sevdiklerinizle beraber lezzet dolu dakikaları yakalayabilir, neşenize neşe katabilirsiniz.
  • Mahfel Restaurant'ın sıcacık mekanıyla ve güler yüzlü ekibiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Seçeceğiniz Çorba Çeşitlerinden Biri + Salata Çeşitlerinden Biri + Turşulu Mantarlı Biftek Sarma + Tatlı (Dondurmalı Cassata) + 1 Kadeh Şarap veya Alkolsüz İçecek %50 ŞehriKeyif Fırsatıyla 52 TL Yerine 26 TL!
  • Bu fırsattan sadece SehriKeyif.com veya RomantikFirsatlar.com üzerinden kupon aldığınız takdirde faydalanabilirsiniz.