7 Gece 8 Gün Rüya Gibi Bir Tatil Benelux & Paris Turu!

İndirimli Fiyat: 779 TL
Değeri:
2000 TL
İndirim:
% 61
Kazancınız:
1221 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat


Amsterdam'ı, Paris'i televizyonda izlemek oraları gezmenin keyfini ve güzelliğini veremez. Hadi sen de bavulunu hazırla! Hayalini kurduğun diyarlara yolculuğa çık...

Bu tatilde Amsterdam'ın tarih kokan saraylarını, sokaklarını gezecek adeta büyüleneceksin. Brüksel'de Çin çayı evlerini görecek Japon mimarisini tanıyacaksın. Paris'e gittiğinde ise Eiffel Kulesi'ne çıkmadan dönmek olmaz tabii, ünlü caddelerinde dolaşacak, farklı farklı kültürleri tanıyacak, sanatçılara ilham kaynağı olan yerlerin güzelliklerini keşfedecek, müzelerini ziyaret edecek dolu dolu bir tatil geçireceksin!

Neşeli tur kalitesiyle, 7 gece 8 gün Benelux & Paris turu yakala.co'ya özel indirimlerle;

27 Ekim -2 Kasım 2013 - 17 -24 Kasım -1 -8 Aralık 2013, 26 Ocak 2014, 2 -23 Şubat, 2-26 -30 Mart, 13 Nisan, 3 Mayıs 2014 hareketli turlar ile...

* 1 kişi için 2.000 TL yerine 699 TL! (ilk 2 kişi )
* 1 kişi için 2.000 TL yerine 779 TL!

Tur Programı:

7 gece 8 gün... Benelux & Paris turu

Amsterdam(2) - Lüksemburg(1) -Paris(3)-Brüksel(1)

Direkt Rotterdam Gidiş - Eindhoven Dönüş

1.Gün Pazar ISTANBUL - AMSTERDAM

Sen değerli misafirlerimiz ile Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 10.20'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Transavia Havayolları ile 12.20'de Rotterdam'a uçuş. (Uçuş süresi yaklaşık 2 saat) Yerel saat ile 14.55'da varış. Havalimanında bizleri bekleyen özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Amsterdam panoramik şehir turu için hareket ediyoruz. Öncelikle tarihi şehir meydanı olan Dam Meydanı ve 2. Dünya savaşı kurbanlarını anmak için dikilen Ulusal anıtı, Amsterdam'ın en çarpıcı yapılarından biri olan Kraliyet Sarayı ve 3 yapay ada üzerindeki istasyon binasını görüyoruz. Amsterdam'ın açık ve hoşgörü kültürünün bir sembolü haline gelmiş olan coffee shoplarıyla ünlü Kırmızı Fener Sokağını, geziyoruz. Turumuz sonrasında otelimize hareket ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

2. Gün Pazartesi AMSTERDAM

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman verilecektir. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek olan Marken & Volendam turuna katılabilirler. Konuklarımızla 200 yıldır hiç değişmemiş Local ahşap evleriyle ve yaşayan insanlarıyla bir yarım ada olan eski balıkçı kasabası Marken'da yürüyüş yapıyoruz. Bu küçük balıkçı kasabalarında etnik Hollanda kültürünü ve geleneklerini keşfedebileceğimiz Marken & Volendam turumuzu gerçekleştireceğiz. Volendam'da Hollanda'nın meşhur Guda peynirlerinin yapımını görmeye bir peynir fabrikasına gidiyoruz. Ayrıca yine Hollanda'nın simgelerinden olan Klompen adı verilen tahta ayakkabıları da burada görebileceğiz. 20. yy'da Picasso, Renoir gibi artistleri kendine çeken 14.yy sonrası balıkçıların yerleştiği bu güzel tipik kasabamızı ziyaret ederken Hollanda'nın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alma imkanı sunuyoruz. Dileyen misafirlerimiz için diğer alternatif turumuz olan Grand Holland turuna katılma imkânı sunuyoruz. Bu turumuzda Hollanda'nın ikinci büyük şehri ve dünyanın en büyük limanı olan Rotterdam'ı göreceğiz. Şehir, II.Dünya Savaşındaki bombalama sonrası yeniden inşa edilmiştir. Görkemli, büyüleyici ve çağdaş mimarisiyle göz kamaştıran şehirde Erasmus köprüsünü göreceğiz. Mavi seramikleriyle ünlü ve Hollanda'nın meşhur Barok Ressamı Vermeer'in yaşadığı şehir olan Delft'i ziyaret ediyoruz. Son olarak ise Hollanda'nın siyasi ve idari başkenti olma özelliği taşıyan Lahey kentine yolculuğa çıkacağız. Birçok önemli yapının da kavuştuğu nokta olan Plein meydanından şehri panoramik olarak görme şansı ve Kraliçe sarayında resim molası. Alternatif turlarımız sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

1-Marken &Volendam Turu: 60 Euro (Kişi Başı) ( Tur kayıt esnasında ödenir ise 40 € )
2-Grand Holland Turu: 80 Euro (Kişi Başı)
3. Gün Salı AMSTERDAM - KÖLN - LÜKSEMBOURG ( Amsterdam - Köln: 260 km- Köln - Luxembourg: 180 km )

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Köln'e hareket ediyoruz. Varış sonrası rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde yapılacak panoramik şehir turumuzda inşaatına 1248'de başlanmış ve inşaatı tam 632 yıl sürdüğünden bitirilemeyen katedral olarak ün yapmış ve 157 metre uzunluğunda iki kuleye sahip olduğu için Almanya'nın ikinci Dünyanın üçüncü büyük katedrali olarak kabul edilen Köln Katedrali, Ortaçağın ünlü gotik tarzında inşa edilmiş bir Katolik kilisesidir. Köln'ün alışveriş caddeleri ve 1230 km uzunluğuyla Batı Avrupa'nın en önemli nehirlerinden Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Ardından Lüksemburg'a hareket Panoramik Lüksemburg şehir turunda şahane manzarasıyla fotoğraf çekebileceğin Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokakları, Lüksemburglular için ulusal bağımsızlık sembolü haline gelmiş, önceleri otel olarak hizmet veren, sonrasında restorasyona uğramış hükümet binası haline gelmiş Dükler sarayını görme imkânına sahip olacaksın. Tur bitiminde otele yerleşme. Geceleme otelde.

4. Gün Çarşamba LÜKSEMBURG - PARİS (376 km)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Paris'e hareket ediyoruz. Paris'e varış sonrası rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde panoramik şehir turu. Bu turumuzda Fransa'nın en önemli sembolü Eyfel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır. Kule ziyareti sonrasında şarkılara konu olmuş, en şık mağazaları ve kafeleriyle ünlü alışveriş caddesi ChampsElysees, dünyaca ünlü ressam Leonardo Da Vinci'nin Mona Lisa tablosunun orijinalini barındıran, resim, heykel, doğu sanatları, mısır sanatları, yunan sanatları ve desen bölümlerinden oluşan Louvre Müzesi, Napoleon Bonaparte'ın Austerlitz savaşında galip gelen Fransız askerleri anısına yaptırdığı, içinde 1.Dünya Savaşı şehit mezarlarının bulunduğu ve mezar üstünde 1923'ten beri hiç sönmeyen aleviyle II.Dünya Savaşında Almanların şehri işgali sırasında Almanlara gövde gösterisi niteliğinde yakılan mezar alevlerini görebileceğin, 224 basamakla tepesine varıldığında yıldızı andıran Paris şehir manzarasını izleyebileceğin Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon'un mezarı (LesInvalides anıtı) göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde

5. Gün Perşembe - PARİS

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak organize edilebilecek olan Picasso, Salvador Dali ve Van Gogh'un da tablolarını yaparken ilham aldığı, kendi portreni de sokak ressamlarına çizdirebileceğiniz Montmartre ressamlar tepesi, aynı yerde bulunan SacreCoeur kilisesini ziyaret edebilirler. En büyük özelliği İsa'nın kutsal kalbinin yüceltildiği (SacreCoeur kutsal kalp anlamına gelmektedir.) Fransa'nın en büyük mozaiğini barındırmasıdır. Ve aynı turumuz Tekne ile Seine Nehri gezisini ve Eiffel kulesi turunu da içermektedir. Fransız Devriminin 100.yılını kutlamak amacıyla inşa edilmiş ancak dönemin devrim karşıtı edebiyatçıları ve sanatçıları tarafından Paris'in görsel itibarını zedeleyeceği görüşüyle aleyhine kampanya başlatılmış kulenin izni 20 yıl için alınmış, iletişim için uygun yüksekliğe sahip oluşundan günümüze kadar gelmiştir. Seine Nehri şehri ortadan ayırmaktadır ve Fransa'nın en önemli suyoludur. Seine Nehri gezimiz sırasında ise Paris'in en önemli eserlerini sinek vapurlarından seyretme ve tanıma imkanı. Akşam isteyen misafirlerimizle alternatif ışıklandırılmış gizemli caddelerinde değişik bir yüzünü keşfedeceğin Paris bynight turu ve 65 yıldır dans gösterileriyle Paris'in dünyaca ünlü kabaresi Lido Show turuna katılabilirsin. Işıklar şehri "villelumière" Paris'in bu ünvanı ne kadar hak ettiğini gece turumuzda daha iyi görebileceğiz. Özel olarak ışıklandırılmış görkemli yapı ve meydanları ziyaret ettikten sonra, Eiffel Kulesi'nin 'ışık show'unu izleyeceğiz. 'Eiffel Show'un tadı henüz damaklarımızdayken, kendimizi dü

Nasıl Kullanılır?


* Bu yakala.co kuponuyla Neşeli tur kalitesiyle, 7 gece 8 gün Benelux & Paris turu yakala.co'ya özel indirimlerle;
* 2-17 -24 Kasım -1 -8 Aralık 2013, 26 Ocak 2014, 2 -23 Şubat, 2-26 -30 Mart, 13 Nisan 2014 hareketli turlar ile...
* 1 kişi için 2.000 TL yerine 699 TL! (sınırlı sayıda)
* 1 kişi için 2.000 TL yerine 779TL!
* Bu fırsat 2-17 -24 Kasım -1 -8 Aralık 2013, 26 Ocak 2014, 2 -23 Şubat, 2-26 -30 Mart,13 Nisan, 3 Mayıs 2014 hareketli turlar için geçerlidir.
* Tur tarihlerinde kullanılabilir.
* Dilediğin kadar fırsat kodu alabilir, kullanabilir ve sevdiklerine hediye edebilirsin.
* Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
* Fırsat fiyatı 2-3 kişilik odada kişi başı konaklama fiyatıdır. Tek kişilik konaklamalar için 310 TL ekstra ücret ödenmesi gerekmektedir. (tarihlere göre değişiklik gösterebilir)
* İç hat bağlantı Ankara ve İzmir 65 € / diğer şehirler 130 € kişi başıdır(Acenteye talep edebilirsin.)
* 0-2 yaş arası çocuklar için ücret 390 TL, 3-12 yaş arası çocuklar için ücret 639TL'dir. (hizmet bedeli öder)
* Konaklama 3* oteller için geçerlidir. (Bazı tarihlerde 3*-4* karma oteller )Program örnektir. Tarihlere göre değişebilir. Gideceğin tarihe göre programı acenteden talep edebilirsin.
* 2 Kasım-30 Mart 2014 -13 Nisan 2014 2014 tarihlerinde 3-4* otel konaklaması ve THY farkı kişi başı 95 € rezervasyonda acenteye ödenir.
* 17 -24 Kasım -1 Aralık turları Transavia Hava yolu ile gerçekleşmektedir. ( 17 Kasım -1 Aralıkta THY farkı ve 3*-4* farkı Kişi başı 50€ olup isteğe bağlıdır) 8 Aralık -2-23 Şubat'ta THY ile dönem farkı Kişi başı 50€ olup rezervasyonda acenteye ödenir.
* Seyahat Sigortası (20 Euro) zorunlu olup rezervasyonda acenteye ödenir.(60 yaş üstü misafirler30 €)
* Kişi başı 125€ acenteye ödenmesi gereken kalan tur bedeli olup rezervasyon esnasında ödenmesi acenteye gerekmektedir.
* Fırsatı satın aldıktan sonra 3 gün içerisinde rezervasyon yapmanız gerekmektedir. Bilgi almak için 0216 550 99 91-92 -0535 612 13 14 numaralı telefonu arayabilir ya da neselifirsat@gmail.com mail adresine mail atabilirsin. Rezervasyon için mail gönderilmesi gerekmektedir. Tur tarihi - Tur Adı bilgisi muhakkak belirtilmelidir.
* Rezervasyon yapılıp onay verildikten sonra iptal, iade söz konusu değildir. İsim değişikliği yapılamamaktadır.
* Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
* İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutma.

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00


Fırsat Detayları

Tatilini yurtdışında geçirmek isteyenlere...

Neşeli tur kalitesiyle, 7 gece 8 gün Benelux & Paris turu yakala.co'ya özel indirimlerle;

27 Ekim -2 Kasım 2013 - 17 -24 Kasım -1 -8 Aralık 2013, 26 Ocak 2014, 2 -23 Şubat, 2-26 -30 Mart, 13 Nisan, 3 Mayıs 2014 hareketli turlar ile...

* 1 kişi için 2.000 TL yerine 699 TL! (ilk 2 kişi )
* 1 kişi için 2.000 TL yerine 779 TL!

3 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Benzer Fırsatlar