Anka Paintball'da Fabrika, Arena ve Speedball sahalarında paintball 15 TL; Armada Avm Otoparkında bulunan kapalı sahada paintball 25 TL!

İndirimli Fiyat: 15 TL
Değeri:
35 TL
İndirim:
% 57
Kazancınız:
20 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Öne çıkanlar

  • Eğlenirken hem bedeninizi, hem de zekanızı kullanacak; stresten uzak, neşeli saatler geçireceksiniz.

  • Oyunlar: 1,5 saat oyun süresi ile (brifing, hazırlık) toplam 1 seans 2 saat sürmektedir.

  • Paintball bir grup oyunu olduğundan, Fabrika sahasında rezervasyon yaptırmak için minimum 14 kişilik, Armada sahasında minimum 10 kişilik, Arena ve speedball sahalarında ise minimum 8 kişilik gruplar oluşturmak zorunludur .

  • Oyun, toksik madde içermeyen su esaslı gıda boyası kapsülü ile oynanıyor.

  • Speedball, özel sahada 10 dakikalık setlerle yapılan adrenalin dolu bir paintball türü.

  • Amerikalı profesyonel paintball oyuncusu Oliver Lang, Anka Paintball ile ilgili "Burası gördüğüm en iyi paintball sahası!" diyor.

Nasıl Kullanılır?

Detaylar

  • Bu fırsat resmi tatiller hariç, 12 Ağustos 2013 tarihine kadar geçerlidir.
  • Fırsat haftanın her günü 10.00 - 22.00 arası geçerlidir.
  • 1,5 saatlik oyuna 100 boya topu dahildir.
  • Fabrika sahası minimum 14 kişi için, Armada sahası minimum 10 kişi, Arena ve speedball sahaları minimum 8 kişi için uygundur.
  • 10 yaş altı için uygun değildir.
  • Rezervasyon zorunludur. Bilgi ve randevu için 0542 426 20 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.boyatopu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
  • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Fırsatı Sunan

Site:Grupanya
Destek Hattı:(212) 437 89 00

İşletme:Anka Off-Road & Paintball
http://www.boyatopu.com
Adres:Armada AVM Yeşilkent Mahallesi 15. Sokak No: 4 Mühye Köyü Çankaya/Ankara
Telefon:0542 426 20 44
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

Farklı bir paintball deneyimi sizleri bekliyor!

Barikatın arkasına kaçıp saklan. Gizlice sürünerek karşı takıma yaklaş. Hedeflerini belirle ve rakiplerini alt et! İşte bu kadar basit! Her zaman merak ettiğiniz ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadığınız, bu adrenalin dolu maceraya hazır mısınız?

Bambaşka bir paintball deneyimi seni bekliyor! Ankara'nın en köklü speedball sahalarından dilediğiniz birinde dostlarınızla gerçekçi bir adrenalin deneyimi yaşamak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

Grupanya'nın bugünkü fırsatıyla, Anka Paintball'da Fabrika, Arena ve Speedball sahalarında paintball 15 TL; Armada Avm Otoparkında bulunan kapalı sahada paintball 25 TL!

Fabrika Sahası

Çankaya Mühye'de bulunan dev açık hava sahasıdır. Fabrika sahası, 8000 metrekareden geniş alanıyla Ankara'nın EN BÜYÜK paintball sahasıdır. İçinde yer alan 2 katlı fabrika binası ve yüzlerce siperiyle aynı anda 40 oyuncuya kadar keyifle paintball oynama imkanı sunar.

Armada Avm Sahası

Armada sahası, Ankara'nın EN GENİŞ KAPALI SAHASIDIR ve aynı anda 20 oyuncuya kadar paintball oynamak mümkündür. Şehrin göbeğinde, Armada AVM içerisinde yer alan sahada, hava koşullarından etkilenmeden oyun oynanabilindiği için, en soğuk kış günlerinde de, en bunaltıcı yaz günlerinde de buğulanmayan maskeler ve tam otomatik yeni model silahlarla paintball'un tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

Arena Sahası

Çankaya Mühye'deki tesiste bulunan açık hava sahalarından biridir. Arena sahası 3000 metrekare alanı, özel olarak düzenlenmiş siper çeşitleri ve dağılımıyla, 8-14 kişilik gruplara keyifli ve hareketli bir oyun tecrübesi yaşatmak için hazırlanmıştır.

Speedball Sahası

Çankaya Mühye'de İmrahor vadisinin doğal ve keyifli ortamında, doğayla içiçe ancak uluslararası standartlara uygun hazırlanmış profesyonel bir sahadır. Her yıl resmi Türkiye Paintball Ligi'nin Ankara ayağına ev sahipliği yapan saha, halı zemini ve şişme siperleri ile paintball'a yeni başlayanlar için de idealdir.

Paintball hakkında

Paintball, hem zevkli hem de stratejik planlar, zekice taktiklerle ilerleyen, bu yüzden de aktivasyon yönü fazla ve eğitici bir takım oyunu. Eğlenirken hem bedeninizi, hem de zekanızı kullanmanız gereken bu oyunda, stresten uzak, neşeli saatler geçireceksiniz.

Takım ruhunu desteklediği, stratejik düşünceyi geliştirdiği için çoğu şirketin kişisel gelişim eğitimlerinde de kullanılan bu oyun, toksik madde içermeyen bitkisel boya kapsülü ile oynanıyor. Ağaçların arkasına kaçıp saklanarak, gizlice sürünüp karşı takıma yaklaşarak, hedefler ve stratejiler ile rakiplerinizi alt etmeye çalışacağınız dakikalar boyunca çocukluğunuzun keyifli günlerine geri döneceksiniz.

Speedball nedir?

Speedball, oyuncuların sahaya daha çok hakim olduğu, takım uyumunun ve taktiklerin ön plana çıktığı bir paintball türüdür. Özel üretilen halı sahası ve şişme siperleri sayesinde her takıma eşit şartlar sunabilmesinden dolayı tüm dünyada federasyon turnuvaları ve ligler için en çok tercih edilen paintball türüdür. Speedball; güvenliği ve hiçbir oyuncuya haksız avantaj sağlamayan saha kurulumuyla yeni başlayanlar için de idealdir. Speedball, hızlı ve hareketli yapısıyla senaryo paintballuna göre adrenalin ve heyecanın çok daha yoğun olarak hissedildiği bir oyundur.

Anka Paintball hakkında

1998 yılında kurulan Anka Paintball, Uluslararası bilinirliliği olan Türkiye'deki 2 paintball sahasından biri. En iyi paintball deneyimini en güvenli şekilde sunan Anka Paintball; misafirlerini her zaman en iyi senaryo ve speedball sahalarıyla, düzenli bakımları yapılan ve hız ayarları tam markerlarla, yepyeni, çatlaksız maskelerle, her oyundan sonra mutlaka yıkanan tulumlarla ve tecrübeli profesyonel hakemleriyle ağırlıyor. Tüm hakemlerimizin Tükiye Paintball Ligi Ulusal Hakemlik Sertifikası ve Avrupa'dan Euroref sertifikaları bulunmaktadır. Mobil paintball sahasında şenlikler, festivaller gibi organizasyonlar düzenleyen Anka Paintball; paintball tutkusunu Türkiye'nin dört bir yanına taşıyor. Ayrıca işletme profesyonel paintball deneyimi yaşayabileceğiniz Ankaradaki tek speedball sahasına sahip.

Benzer Fırsatlar