Hem Serinlemek Hem de Eğlenmek için Uzaklara Gitmenize Gerek Kalmadı! Büyükçekmece Grand Aqua Marine ile 2 Kişi 1 Günlük Havuz Kullanımı 70 TL Yerine Sadece 35 TL!

İndirimli Fiyat: 35 TL
Değeri:
70 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
35 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

İstanbul'un ilk ve en büyük su parkı Grand Aqua Marine ile sıcak yaz günlerinde serinleme fırsatı; 2 kişi 1 günlük havuz kullanımı 70 TL yerine sadece 35 TL!

Yaz sıcakları sizi bunaltıyor fakat tatile gitmeye zamanınız yok. Bütün hafta şehrin stresini yaşıyorsunuz, yalnızca havuza gidip serinlemekte yetmiyor, birazda eğlence istiyorsunuz. Adresiniz Grand Aqua Marine... Havuzunda serinleyerek tüm kaydıraklarda çocuklar gibi eğlenip bütün stresinizi atacak, şezlonglarda dinlenip güneşlenebileceksiniz. Çocuk havuzu ile çocuklarınızı gönül rahatlığı ile eğlendirebilirsiniz.

Ailenizle rahatça eğlenip serinleyebileceğiniz Grand Aqua Marine bu rahatlığınız bozulmasın diye 2 kişilik olan bu fırsattan yararlanırken birinin bayan olmasına dikkat ediyor ve 0-6 yaş çocuklar için ücret istemiyor...

Gidiş gelişleriniz içinde düşünmenize gerek yok; Avrupa yakasından 6 TL, Anadolu yakasından 9 TL ücret vererek servisleri kullanabilir yollarda eziyet çekmeden stresinizi atıp gidebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Bu fırsat Grand Aqua Marine tarafından sizlere sunulmaktadır.

Fırsat 30 Ağustos 2011 tarihine kadar hem hafta içi hem de hafta sonu için geçerlidir.

Kişi kendi için dilediği kadar fırsat çeki alabilir.

Kişilerin yanında en az bir bayan getirmesi mecburidir. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Rezervasyona gerek yoktur. Bilgi için; 0212 882 2820 (5 Hat)

Bu güzellikten sevdiklerinizi de mahrum bırakmayın, Satın alıp sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

E posta adresinize 13 haneli "Güvenlik Kodunuz" gelecek.

Gelen güvenlik kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız "Spam","Junk" ya da "Önemsiz" adlı mail kutularına bakınız.
Ya da dilediğiniz anda "Fırsatlarım" linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

Adres: Fatih Mah. Komando Sok. NO:4 Büyükçekmece-İSTANBUL
Tel: 0212 882 2820 (5 Hat)
Web: www.aquamarine.com.tr

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:(212) 421 04 00

İşletme:Grand Aqua Marine
http://www.aquamarine.com.tr
Adres:Fatih Mah. Komando Sok. NO:4 Büyükçekmece-İSTANBUL

Fırsat Detayları

Büyükçekmece Su Oyunları Eğlence Merkezi olarak 10 yıldır hizmet veren Aqua Marine, 15 Mayıs'ta sezonu açtı. Eğlenceleri ve aktiviteleri ile açıldığı günden beri İstanbullulara güney sahilleri aratmayan Aqua Marine, 3000 kişi ağırlayacak kapasitede

Tesiste 3500 m3 ve 2500 m2 olimpik havuz ve yarı olimpik havuzumuzda özgürce yüzmenin keyfini yaşarken, 60 m uzunluğundaki kamikazeyi denediğinizde içinizin çekildiğini ve boşlukta uçtuğunuzu hissedeceksiniz.

90 m boyundaki pitondan kayarken her kıvrımından ayrı bir zevk alacaksınız. 100 m boyundaki kobrada bitmeyen bir yolculuğa çıkacak, 90 m boyundaki rafting de ise botla ırmak keyfi yaşayacaksınız.100 m boyundaki blachole kaydıraktan kayarken kendiniz farklı bir boyutta hissedeceksiniz.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan 40 m uzunluğundaki yamaç kaydırağından bir inip bir çıkacaksınız. 400 m2'lik alan ve 6 m'lik dev şelalelerde bezenmiş dalga havuzumuzda; 10 değişik dalga boyu ile her dalgadan ayrı bir zevk alacaksınız.