Neşeli Tur'dan Makedonya, Kavala ve Üsküp'ün tarih kokan atmosferinde 2 Ülke 10 Şehirden oluşan 2 Gece 3 Günlük Doğu Makedonya Turu 760 TL yerine %52 grupfoni farkıyla sadece 369 TL! (Haziran Ayına Kadar Geçerli!)

İndirimli Fiyat: 369 TL
Değeri:
760 TL
İndirim:
% 51
Kazancınız:
391 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Neşeli Tur'dan Makedonya, Kavala ve Üsküp'ün tarih kokan atmosferinde 2 Ülke 10 Şehirden oluşan 2 Gece 3 Günlük Doğu Makedonya Turu 760 TL yerine %52 grupfoni farkıyla sadece 369 TL! (Haziran Ayına Kadar Geçerli!)

Yanıbaşınızdaki kültürleri öğrenmek, kendi tarihinizde büyülü bir yolculuğa çıkmak için grupfoni'den kaçırılmaz bir fırsat geliyor!

Neşeli Tur'dan Makedonya, Kavala ve Üsküp'ün Osmanlı'nın izinde tarih kokan bir atmosferde 2 Ülke 10 Şehirden oluşan 2 Gece 3 Günlük Doğu Makedonya Turu 760 TL yerine %52 grupfoni farkıyla sadece 369 TL!

Neşeli Tur Makedonya - Yunanistan Tur Programı:

Hareket:
İstanbul-Üsküp-Ohrid-Tekirdağ-Malkara-Keşan üzerinden İpsala (TÜRK) Kipi (YUNAN) Sınır Kapılarında Gümrük & Pasaport işlemleri sonrası EVROS bölgesinden YUNANİSTAN'A giriş.

1.GÜN

Alexandroupoli (Dedeağaç) Komotini (Gümülcine) üzerinden Xanthi(İskeçe) de kahvaltı,mola sonrası,Makedonia vadisi,Volvi & Koronia Gölleri-Halkidiki Yarımadası üzerinden,Pella Antik Kenti ( Büyük İskender'in doğduğu kent) Gianitsa (Vardar Yenicesi)- Edessa, Florina üzerinden Evzone (Yunan) Makedonya (Gevgelija) sınır kapısında Pasaport&Gümrük işlemleri sonrası Makedonya'ya giriş. Prilep-Tikveşli Vales üzerinden ÜSKÜP'e varış.

Üsküp Şehir Gezisi

(Vardar Nehri-Kale-Türk Çarşısı-Kurşunlu-Sulu ve Kapan Hanları- Çifte ve Davut Paşa Hamamları- Mustafa Paşa-Yahya Paşa-Sultan Murat ve İsa Bey Camileri-Aziz Spas ve Aziz Dimitri Kiliseleri-Vodna tepesi) Fransız şehitliği, Makedonya Meydanı,Rahibe TeresaHeykeli,BalkanÜniversitesi, Eski Belediye ve PTT Binası, Eski tren İstasyonu gezisi Yemek molası ve KALKANDELEN üzerinden Ohrid'e varış Struga Kasabasında DRİM OTEL'e Yerleşme,Akşam yemek ve konaklama.

2.GÜN

Sabah kahvaltı sonrası OHRİD ŞEHİR GEZİSİ( Unecco Dünya Mirası listesindeki Ohrid Gölü-Tipik çarşısı, Osmanlı evleri,Haydar Paşa-Ali Paşa,Hacı Turgut Camileri-Çar SEMOİL Kalesi) gezisi sonrası, RESEN(RESNE) Kasabası gezisi sonunda, BİTOLA (MANASTIR) GEZİSİ ATATÜRK ANI ODASI-Saat Kulesi,Haydar Kadı(Yeni )ve İsakiye Camileri,Ag.Dimitri Kilisesi,Bedesten,ünlü Şirok sokağı, yüzlerce tarihi Osmanlı evleri,Elveda Rumeli tv dizisi film platoları Eleni'nin Evi,Havuz & Çeşme,Unecso koruması altındaki yüzlerce Antik yapı)öğlen yemek sonrası MAKEDONYA (MEZDITLIA) YUNAN(NİKİ) SINIR KAPILARINDAN yunanistan'A geçiş FLORINA-EDESSA-GIANITSA-PELLA Üzerinden KAVALA'ya varış LUCY OTEL'e yerleşme ve konaklama.

3.GÜN

Sabah kahvaltı sonrası,KAVALA ŞEHİR GEZİSİ (Su kemerleri, Liman, Kale, 19.YY Neo Klasik Yapılar,"FOLKLÖR MÜZESİ- BELEDİYE BİNASI-FRANSA KONSOLOSLUK BİNASI" Pangıa, Eski & Yeni Şehir, Acropolis, Ag. Nicholas & Deniz Feneri, Teodoro Kimissi Kiliseleri KAVALA'LI MEHMET ALİ PAŞA (İmarethane -Ev & Heykeli) Er. Stavrou El.Venizeloscaddeleri,Elefteros,Karaoli,Nikitsara,28-Ekim meydanları gezisi, alış-veriş imkanı sonrası İSTANBUL'a hareket. Yunan- Türk Free Shoplarda alış -veriş imkanı sonrası Türkiye'ye giriş. Keşan'da mola, sonrası İSTANBUL'a varış.

Neşeli Turizm

Adres: Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. Üçer Apt. No:175/4 Acıbadem / İstanbul

Tel: 216 428 95 33 - 506 912 73 97/98 - 535 612 13 14

Nasıl Kullanılır?

Neşeli Turizm fırsatından nasıl yararlanacaksınız;

Fırsatınızdan yararlanmak için 10 gün içinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyonlarınız için 216 428 95 33 - 506 912 73 97/98 - 535 612 13 14 numaralı telefonları arayabilir ve neselitur@superonlıne.com adresine email yollayabilirsiniz.

Onayı verilmiş rezervasyonlara ait Kullanıcı Kodları kullanılmış sayılacaktır.

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza "Hesabım" sayfanızdaki "Kuponlarım" bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren "Günün fırsatı gerçekleşiyor" başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için SSS bölümümüzü okumanız yeterli.

Fırsatı Sunan

Site:Grupfoni
Destek Hattı:(850) 297 53 75

İşletme:Neşeli Turizm
Adres:Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. Üçer Apt. No:175/4 Acıbadem / İstanbul Tel: 216 428 95 33 - 506 912 73 97/98 - 535 612 13 14
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

Osmanlı'nın izinde tarihe doğru bir yolculuk için grupfoni'nin inanılmaz bir fırsatı var!

Neşeli Tur'dan Makedonya, Kavala ve Üsküp'ün tarih kokan atmosferinde 2 Ülke 10 Şehirden oluşan 2 Gece 3 Günlük Doğu Makedonya Turu 760 TL yerine %52 grupfoni farkıyla sadece 369 TL!

Bu kampanya 30 Mart 2011 - 1 Haziran 2011 tarihleri arasında geçerlidir.

Yeşil pasaport sahipleri Geçerli çok girişli Shengen vizesi olanlar için vize gerekmemektedir.

Bu fırsatta 23 Nisan 2011 ve 19 Mayıs 2011 tarihlerine denk gelen turlarda kontenjan sınırlaması vardır.

Bu fırsatta tur kalkışları Perşembe, dönüşler Pazar günleri yapılacaktır.

Bu fırsat dahilinde konaklamalar 1. Gece 4 Yıldızlı Makedonya Drim Hotel'de, 2. Gece 5 Yıldızlı Kavala Lucy Otel'de yapılacaktır.

Bu fırsat fiyatı 2-3 kişilik odalarda kişi başı konaklama fiyatıdır. Tek kişilik odalar için 150 TL fark ödenmesi gerekmektedir.

Neşeli Tur, yol, hava ve yoğunluk durumuna göre rezervasyonlarda tarih değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Vize işlemleri için Neşeli Tur ile irtibata geçebilirsiniz.

Vize işlemlerinizi ve 10 Euro'luk zorunlu seyahat sigortanızı dilerseniz Neşeli Tur'a yaptırabilirsiniz.

0-2 yaş arasındaki çocuklarınız bbu fırsattan ücretsiz olarak faydalanabilriler.

Bu fırsattan yararlanan kişilerin pasaport geçerlilik sürelerinin en az 6 ay olması gerekmektedir.

Yeterli doluluk sağlanamadığı tarihlerde acenta en geç 3 gün önce bildirmek kaydıyla bir sonraki hafta turu gerçekleştirme hakkına sahiptir.

Bu fırsat başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Tur Otobüsü Kalkış Yer ve Saatleri:
Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı 20:00
Taksim AKM Önü 20:30
Bakırköy-İncirli Ömür Plaza Önü 21:00

Gezi Fiyatına Dahil Olanlar;

Lüks otobüsler ile gidiş-dönüş
Konalama ve kahvaltı
Üsküp-Struga-Ohri-Manastır-Kavala-Pella-Gianitsa-Edessa-Florina-Resne-Ohrid-Kalkandelen gezileri
Yol İkramları
Profesyonel rehberlik hizmetleri

Neseli Tur TURSAB No: 2902

Neşeli Tur ile ve daha önce düzenlediği turlarla ilgili her türlü bilgiye Neşeli Tur Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilirsiniz.

Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti DİRSE TURİZM unvanı 6772 belge numarası ile Kültür ve Turizm Bakanlığı A Grubu Seyahat Acentası İşletme Belgesi'ne sahiptir.