RF MultiPlus'la Vücudunuzu Yeniden Şekle Sokun! Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta Multiplus Teknolojisi ile 15 Seans Terapi 1500TL Yerine %50 Fırsat Kıbrıs İndirimi ile Sadece 750TL!

İndirimli Fiyat: 750 TL
Değeri:
1500 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
750 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

  • Her seansta 2cm incelme RF Multiplus Teknoloji ile rüya değil!
  • Doku sıkılaşması, vücudun yeniden şekillenmesi, kas ve eklem ağrılarından kurtulmak RF Multiplus'ın faydalarından yalnızca birkaç tanesi!
  • Ece Emin Wellness & Beauty Club'ın renkli ortamında, güler yüzlü hizmet ile ayna karşısında yepyeni bir siz'le karşılaşmanın keyfine varın!
  • RF Multiplus Teknoloji ile vücudunuz fazla yağlarından arınsın, kendinizi daha hafif ve özgür hissedin!
  • İleri teknolojinin vücudunuzdaki yaratacağı farkı kendi gözlerinizle görün!
  • Bu fırsattan ancak www.firsatkibris.com üzerinden fırsat çeki satın aldığınız takdirde faydalanabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

  • Fırsattan yararlanmak için 5 Ekim 2011 tarihine kadar 1 ay içinde kayıt yaptırmanız gerekmektedir.
  • Fırsat kişi başı 1 adetle sınırlandırılmıştır.
  • Fırsat Kıbrıs çekinize fırsat bitiminden sonra, kayıtlı olduğunuz e-posta adresinden ve sitedeki Fırsatlarım bölümünden ulaşabilirsiniz.
  • Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta fırsat çekinizi veya fırsat kodunuzu belirterek fırsattan faydalanabilirsiniz.
  • Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
  • Randevu almanız gerekmektedir. Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta Telefon No: 223 36 34
  • Her türlü konudaki sorularınız için Fırsat Kıbrıs çağrı merkezini 229 04 33 veya 0533 880 06 00numaralı telefondan arayabilirsiniz veya info@firsatkibris.comile bize ulaşabilirsiniz.
  • Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz

Fırsatı Sunan

Site:Fırsat Kıbrıs
Destek Hattı:(392) 229 04 33

İşletme:Ece Emin Wellness Beauty Club
Adres:Ece Emin Wellness Beauty ClubDr.Burhan Nalbanoğlu caddesi No.6 Kat.3 Lefkoşa Lefkoşa Ortaköy2233634

Fırsat Detayları

RF MultiPlus'la Vücudunuzu Yeniden Şekle Sokun! Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta Multiplus Teknolojisi ile 15 Seans Terapi 1500TL Yerine %50 Fırsat Kıbrıs İndirimi ile Sadece 750TL!

Kimi insan ne kadar zayıf olsa da vücudunda gerek hamilelikte gerek ise sürekli kilo alıp vermek ile oluşan çatlaklarından kurtulamaz. Çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum diyenin halini oluşan selülitlerinden utanıp bikini giyemeyen anlayamaz.

Kimine göre en kötü görüntü selülit iken, kimine göre en kötüsü aldığı ve veremediği fazla kilolarıdır. Fazla yağlarından kurtulup, ince ve zarif olmanın hayalini kurar.
Ece Emin Wellness & Beauty Club'ta güzel olmanın, her zaman bakımlı kalmanın, yepyeni gelişen teknoloji sayesinde, güzelliğinizi bir adım öne taşımanın keyfini çıkarın!

RF (Radyo Frekans) Multiplus Teknolojisi ile tüm kırışıklar yok olacak, siyah noktalardan, ciltteki renk tonlarından, akne ve rahatsız edici ince çizgilerden kolayca kurtulacaksınız!

RF Multiplus, Özel Radyo Frekans Sistemi; Multi diyatermi bakımı ile fark yaratır. RF Multiplus, kan akışını hızlandıran güvenli ve sağlıklı bir Radyo Frekans sistemidir. Obezite, cilt, saç derisi ve ağrı klinikleri için oldukça önemli bir cihazdır.
RF Diyaterminin bakım alanı bir kapasitör plakası ve dielektrik arasındadır. RF enerjisi, elektrot plakaları arasında yer alan dokudan geçer.

Dalgalanmalar, moleküllerin bozulmasını, çift kutupların rotasyonunu ve iyonların titreşimini sağlar. Moleküllerin ve iyonların hareketi dokular içerisinde ısı üretir, bu da kan akışını hızlandırır.

Fırsat Kıbrıs'ın bugünkü fırsatını hemen yakalayın, Ece Emin Wellness & Beauty Club'da vücudunuzu yeniden şekillendirip, kendinizi özgür hissetmenin tadını çıkarın!