Royal Güzellik Eğitim Merkezi'nde Cilt Bakımı Eğitimi Fırsatı 1600 TL yerine 599 TL

İndirimli Fiyat: 599 TL
Değeri:
1600 TL
İndirim:
% 63
Kazancınız:
1001 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Ümraniye Royal Güzellik Eğitim Merkezi'nde Artık Kendi Cilt Bakımınızı Ve Kullanacağınız Ürünleri Kendiniz Yapacaksınız! İŞ Garantili ve Sertifikalı Hızlandırılmış 2 aylık GÜZELLİK UZMANLIĞI KURSU. Cilt Bakımı, Epilasyon, Profesyonel Makyaj ve Masaj olarak 4 Ayrı Branş Programı ile Birlikte, Güzellik Uzmanının Bilmesi Gereken Tüm Hizmetleri Kapsayan Güzellik Estetisyenlik Programı Olmak Üzere 5 Programda Eğitim ve Öğretim 1600 TL yerine 599 TL!

M.E.B Onaylı Kurumumuz günümüzün önde gelen mesleklerinden biri olan Estetisyen - Güzellik Uzmanlığının yaygın hale gelmesinde çok önemli çalışmaları olmuş bugün hala gelişen teknoloji ve bilimsel çalışmalar ışığında yüksek kalite ve tempoda çalışmalarını sürdürmektedir. Estetisyenlik kursumuzda ( güzellik uzmanlığı kursu ) hizmet kalitesi açısından sağlık bakanlığı ve FDA onaylı ürün, cihaz ve ekipmanlarla teorik ve pratik eğitimler verilmektedir.

Kurslarımız haftada bir gün veya hafta sonu bir gün olarak yapılacaktır.Kurslarımız hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki bölüm halinde planlanmıştır.

Hafta içi ve hafta sonu kurs saatleri;
09:00 - 13:00
13:30 - 17:30
18:00 - 22:00 saatleri arasinda eğitim verilecektir.

Cilt Bakımı, Epilasyon, Profesyonel Makyaj ve Masaj olarak dört ayrı branş programı ile birlikte, güzellik uzmanının bilmesi gereken tüm hizmetleri kapsayan Güzellik Estetisyenlik Programı olmak üzere toplam beş programda eğitim ve öğretim verilmektedir.

Bu program cilt bakımı, vücut bakımı, epilasyon, masaj ve makyaj konularını kapsamaktadır. Programların tümünde teorik ve uygulamalı meslek derslerinin dışında

• Deri Fizyolojisi ve Hastalıkları
• Beslenme ve
• Temizlik ve hijyen
• Kozmotoloji ve kozmetik kimyası
• Anatomi ve temel biyoloji
• Deri yapısı ve deri fizyolojisi
• Cilt analizi, Cilt tipleri
• Cilt Bakım Ürünleri ve Vücut Bakım Ürünleri
• Cilt rahatsızlıkları ve çözümleri
• Akne ve selülit çözümleri
• El ve Ayak Bakımı ve uygulamaları
• Masaj ve aroma terapi ve uygulamaları
• Epilasyon ve uygulamaları (Laser,IPL,Igneli Epilasyon)
• Depilasyon ( Ağda ) ve uygulamaları
• Temel Makyaj teknikleri ve uygulamaları
• Zayıflama teknikleri ve uygulamaları
• Salon Yönetimi ve İşletme Bilgisi

Dersler konularının uzmanı olan öğretmen, usta öğretici tarafından, görsel ve uygulama araç, gereçleri ile işlenir. Mesleki bilgilerinin yoğunluğu ve güvenilirliğinden ötürü, sektörde kursumuzdan mezun güzellik uzmanlarına talep artmaktadır. Kurumumuz performansı yüksek olan mezunlarının işe yerleştirilmelerinde büyük destek sağlamaktadır.

Kursiyerlerden eğitim ücreti dışında, derslerde kullanacakları araç, gereç ve malzeme için her hangi bir ücret talep edilmez, bütün gereksinimleri kurum tarafından temin edilir.

Öğretim süresi sonunda kursiyerler kurs bitirme sınavına girer. Teorik ve uygulama sınavlarından en az 45 puan ve üzerinde not alanlar, kurumumuzdan onayli belgeye sahip olurlar.Bu belgeye sahip kişiler,

Güzellik Merkezlerinde
Güzellik Salonlarında
5 Yıldızlı Hotellerin Spa Merkezlerinde
Hastanelerin Güzellik ve Bakım Bölümlerinde "Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı" olarak çalışabilirler.

Kendi işini kurma yada iş bulma konusunda kursiyerlerimize danışmanlık yaparak hizmet veriyoruz.

Nasıl Kullanılır?

- Bu fırsat Royal Güzellik ve Eğitim Merkezi tarafından sizlere sunulmaktadır.

- Fırsat 3 ay süre kadar geçerlidir.

- Fırsat Ümraniye Şubesi'nde geçerlidir.

- Kişi kendi için dilediği kadar fırsat çeki alabilir.

- Randevu ile çalışıldığı için randevu alınması zorunludur.

- Bu güzellikten sevdiklerinizi de mahrum bırakmayın, Satın alıp sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

- E posta adresinize 13 haneli "Güvenlik Kodunuz" gelecek.

- Gelen güvenlik kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

• Mail gelmediğini düşünüyorsanız "Spam","Junk" ya da "Önemsiz" adlı mail kutularına bakınız.

• Ya da dilediğiniz anda "Fırsatlarım" linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

Adres: Alemdağ Caddesi No:124/13 Kat :6 Ümraniye
Tel: 0216 481 13 13
Web: http://www.royalgrup.org - http://www.estetisyenlikkursum.net

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:(212) 421 04 00

İşletme:Royal Güzellik Ve Eğitim Merkezi
http://www.royalgrup.org - http://www.estetisyenlikkursum.net
Adres:Alemdağ Caddesi No:124/13 Kat :6 Ümraniye-İstanbul

Fırsat Detayları

LİSANS KURSLARIMIZ

Cilt Bakımı
İnsanların genetik olarak yapısı farklıdır.Farkı bilip cildin yapısına ve gereksinimlere göre kişinin cildini yönlendirerek ürün uygulamak gerekir. Peki ne yapmalı veya ne yapmamalıyız? Sizin cilt tipinize uygun bakım nedir? Bütün bu sorularınızın cevabını ve cildinizin güzel ve sağlıklı görünümü için yapmanız gerekenleri eğitimlerimiz sırasında öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz.

Epilasyon (Tüm Çeşitleri)

Epilasyon eğitimi teknolojik aletlerde yapılmakta ve kılın yapısına uygun epilev ve depilev uygulamalarla öğrencilerimize gösterilmektedir. Teknolojinin gelişmesine paralel olarak bu yöntemlere her gün yenisi eklenmektedir. Özellikle iğneli epilasyonda deri yapısı, iğne seçimi ve el manipilasyonu eğitim almış kişilerce yapılmaktadır. Aksi halde olumsuzluklar olabilir. Bu açıdan eğitim kurumumuzda profesyonel eğitimciler tarafından gerekli eğitim verilmekte ve uygulamalar yapılmaktadır.

Masaj

Sistemli, ritmik hareketlerin masaj prensipleri içerisinde sağlık, estetik ve güzellik kazanma amacıyla elle, birebir olarak uygulama yöntemlerine verilen ortak addır.
Günümüzde ise masaj uygulamaları gerek ülke dışında gerekse ülkemizde meslek statüsünde doğal sağlık ve vucüt bakımı uygulamaları içerisinde yer alarak Turizm sekltöründe SPA terapistliği ve Wellness bakım terapistliğine dönüşmüş, el terapistliği sadece masaj uygulaması olarak değil bakım terapistliğine dönüşmüş ve masörler Kozmatoloji, suyla gelen sağlık doğal sağlık dokunmayla enerji verme ( Holistik terapi ) terapistliğiyle donanmışlardır.

Makyaj (Gece -Gündüz -Kamuflaj)
Bu çok özel gün için uygulanan profesyonel ürünlerle yapılıp özel sabitleyici ürünlerin kullanıldığı kişiye özel çalışmalardır.