Yeşil pasaport'a VİZESİZ Drakula'nın ülkesine heyecanlı yolculuk! Mayak Tour'dan 2 günlük "Transilvanya ve Bükreş turu", ulaşım, rehberlik, panoramik şehir turu ve konaklama dahil 749 TL yerine 399 TL!

İndirimli Fiyat: 399 TL
Değeri:
749 TL
İndirim:
% 47
Kazancınız:
350 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Tatilinizi güneş altında kavrularak geçirmekten sıkıldınız mı? Yada hayatınıza heyecan katacak müthiş bir deneyim mi istiyorsunuz?

Sizi vampirlerin ve kurt adamların gerçek olup olmadıklarını bizzat deneyimlemeye davet ediyoruz.

Transilvanya ve Bükreş'ın en güzel noktalarını doyasıya göreceğiniz bu turu kaçırmayın!

Tur Programı:
21:00 Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı,
21:45 Beşiktaş Yıldız Camii Önü,
22:15 Bakırköy Ömür Plaza Önünden araçlarımız çıkış yapacaktır,

Tur ücretlendirmesi;
  • 2 yada 3 kişilik odalarda konaklama 399 TL
  • Tek kişilik konaklamalarda oda farkı 150 TL
  • 0-6 yaş çocuk ücreti 249 TL
  • 07-12 yas çocuk ücreti 369 TL
1.Gün:
Verilen güzergahlarda misafirlemizle buluştuktan sonra Kapıkuleye hareket ediyoruz.Çorlu Metro tesislerinde vereceğimiz ihtiyaç molasından sonra yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğumuzdan sonra Kapıkule Kara hudut kapısına varıyoruz. Burada gümrük ve pasaport işlemlerinin ardından Bulgaristana giriş yapıyor ve yol güzergahında vereceğimiz kahvaltı ve ihtiyaç molalarından sonra Tuna nehri üzerinde yer alan Ruse/Giurgiu kara hudut kapısına ulaşıyoruz.Burada yapacağımız gümrük ve pasaport işlemlerinin akabinde Romanya'ya giriş yapıyoruz. Yaklaşık bir saatlik yolculuktan sonra öğle saatlerinde geceyi geçireceğimiz başkent Bükreşe ulaşıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik panoramik şehir turumuzda; Çavuşesku tarafından yaptırılan "Halk Evi" (dünyadaki 2. büyük yapıdır ve bittiğinde 10 milyar dolara mal olmuştur),İhtilal Meydanı(Eskiden Kraliyet Sarayı olarak adlandırılan Ulusal Sanat Müzesi binası,Roman Athenaeum,Athénée Palace Otel,Bükreş Üniversitesi Kütüphanesi, Yeniden Doğuş Anıtı ve Kretzulescu Kilisesi gibi şehrin tarihini yansıtan birçok ihtişamlı yapı bu meydanda bulunmaktadır.), Üniversite Meydanı,Zafer Kemeri, Milli Tiyatro,panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. sonra otelimize yerleşiyoruz ve ertesi günkü hareketimize kadar serbest zaman veriyoruz.Böylece misafirlerimiz panoramik olarak gördükleri yerleri daha detaylı olarak görme,gezme fırsatı bulabileceklerdir.Akşam yemeği dileyen misafirlemiz için ekstra olarak Romen Tavernasında verilecektir.(35€)

2.Gün:
Sabah otelde alacağımız kahvaltımızın ardından Sinaia'ya hareket ediyoruz.Ortalama 2 saatlik bir yolculuktan sonra geceyi geçireceğimiz Sinaia'ya ulaşıyoruz. Programımıza ilk olarak, Avrupanın en güzel şatolarından biri olan Peleş Şatosunu ziyaret etmekle başlıyoruz.Burayı ziyaret ettikten sonra Bran şehrine hareket ediyoruz ve burada Osmanlı tarihinde Kazıklı Voyvoda olarak bilinen III.Vlad'ın Kont Drakula filmlerine konu olmuş ve vampir efsanesinin doğduğu gizemli Sarayını ziyaret ediyoruz.Misafirlerimiz burada yer alan pazarda hediyelik eşya bakabilir,meşhur isli peynirin (Kaşkaval) tadına bakabilir-alışverişlerini yapabilirler.Yaklaşık bir bucuk saatlik zamanımızın ardından Braşov şehrine hareket ediyoruz.Rokoko üslubunda inşa edilmiş tarihi yapıların yer aldığı bu büyülü şehirde misafirlerimiz serbest zamanlarını şehri gezip fotograf çekerek,restaurant ve cafelerinde vakit geçirerek değerlendirebilirler. Bu turumuz kişi başı 35€ olup(müze giriş ücretleri ve rehberlik hizmeti dahil), minimum 10 kişi katılımlı gerçekleştirilecektir.Programımızdan sonra konaklama yapacağımız Sinaia kasabasındaki otelimize geçiyoruz.Kısa bir molamızın ardından dileyen misafirlerimizle akşam yemeğimiz için restaurantımıza geçiyoruz (25€).

3.Gün:
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından Bükreş üzerinden geçerek Giurgiu/Ruse kara hudut kapısına ulaşıyoruz ve buradaki gümrük/pasaport işlemlerimizden sonra Bulgaristan'ın Ruse şehrine geçiyoruz ve yaklaşık 5 saat sürecek zevkli bir yolculuktan sonra Dereköy kara hudut kapısına ulaşıyoruz.Pasaport ve gümruk işlemlerinden sonra kısa bir Duty Free molamızın ardından Türkiye'ye giriş yapıyor ve yol üzerinde vereceğimiz ihtiyaç molasının ardında istanbula ulaşıyoruz.Misafirlerimizi aldığım noktalarda bırakıp sonraki turumuzda görüşmek üzere sözleştikten sonra turumuzu bitiriyoruz.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:
  • Lüks ve Konforlu Otobüsler ile Gidiş Dönüş Ulaşım ve ikramlar
  • Lüks otellerde kahvaltı dahil konaklama
  • Tüm Panoramik Şehir Turları
  • Türkçe Rehberlik Hizmetleri(Gezilerimiz görsel olduğundan Kokartlı Rehber kullanılmamaktadır)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler:
  • Yurt dışı çıkış fonu 15 TL (Seyahat tarihinden önce bankalara ödeme yapılması tavsiye edilir.)
  • Romanya vize başvuruları konsolosluğa şahsi olarak yapılmaktadır!(Çok Girişli SHENGEN vizesi veya Yeşil Pasaportlu misafirlerimiz vizeden muaftır)
  • 15 € seyahat sigortası (ZORUNLU)
  • Otobüs şöförüne verilecek bahşiş. (5€. Tur boyunca 1 defa ödenir.)
  • Öğle ve akşam yemekleri
  • Ekstra turlar
  • Kişisel harcamalar
  • Müze ve örenyeri giriş ücretleri

Nasıl Kullanılır?

Bu fırsat Mayak Tour tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat 29 Ağustos / 19 Eylül /17 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşecek turlar için geçerlidir.

Tek kişilik konaklamalarda oda farkı 150 TL olup rezervasyon esnasında acenteye ödenecektir.

0-6 yaş çocuk 249 TL 07-12 yas çocuk 369 TL olup rezervasyon sırasında acenteye ödenecektir.

Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için telefon numarası : 0212 518 52 57 / 0533 233 13 50

Misafirlerden rehberlik veya gümrük geçiş ücreti adı altında hiçbir eksta ücret talep edilmeyecektir

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

E posta adresinize 13 haneli Fırsat Kodunuz gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz

Bu fiyatlar www.birliktealalim.com internet ödeme (havale, eft ya da kredi kartı) yöntemi ile geçerlidir. Tüm yasal haklarınızın güvence altına alınabilmesi için, ödemelerin tamamının 7414 A Tipi Seyahat Acentesi Belgesi'ne sahip birliktealalim.com üzerinden, "Hemen Al" butonuna tıklayarak yapmanız gerekmektedir.

Rezervasyonu yapılıp onay verilen kodlar için iptal ve iade yapılamamaktadır.

Rezervasyon yapılmadığı takdirde satın alım tarihinden itibaren 7 gün içerisindeki iptallerde iade ödeme aracına, 7 günden sonra geçerlilik tarihine kadar olan iptaller ise parapuan olarak yapılacaktır. Kampanya geçerlilik tarihinden sonra iade yapılamayacaktır.

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:(212) 421 04 00

İşletme:Mayak Tour
http://www.mayaktour.com.tr