3 Al 1 Öde! Pizza Towers Kağıthane, Küçükyalı ve Bakırköy Şubelerinde 1 Pizza Fiyatına 3 Büyük Boy Pizza + 1 Litre Kola Alın, 68,60TL Yerine 21,90 TL Ödeyin!(10 Temmuz 2011 Tarihine Kadar Geçerlidir.)

İndirimli Fiyat: 2190 TL
Değeri:
6860 TL
İndirim:
% 68
Kazancınız:
4670 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Sevdiklerinizle Geçireceğiniz Lezzet Dolu Neşeli Anlar ..
Nasıl dilimlerseniz dilimleyin, hep aynı lezzette... Günümüzde pizza artık her şekil ve ölçüde hazırlanıyor. Bilindik malzemelerin dışında, artık farklı karışımlarla hazırlanan çok çeşitleriyle de karşılaşabiliyorsunuz. Hepsinin pizza diye adlandırılmasının tek sebebi ise üstünde kullanılan malzemenin hazırlanması, şekli, fırında pişirilmesi, domates sosu ve mozarella peyniri...
Gerçekte ise gerek pizzanızın şeklini hazırlarken, gerekse malzemeleri kullanırken hiç bir limit yoktur. Bu yüzden de pizza "yeme özgürlüğünüz"dür

Garden Pizza: Mozzarella Peyniri, Yeşil Biber, Mantar, Mısır, Siyah Zeytin, Küp Domates, Soğan

Tuna Pizza: Mozzarella Peyniri, Ton Balığı, Domates, Soğan, Mısır

Akdeniz Pizza: Mozzarella Peyniri, Domates, Siyah Zeytin, Mısır, Yeşil Zeytin, Beyaz Peynir

Favorito Tre: Mozzarella Peyniri, Pepperoni, Mantar, siyah zeytin

Roma Pizza : Mozzarella Peyniri, Jambon, Mantar, Mısır


Pizza Towers Hakkında
Pizza Towers, Vorm Pizza Restoranları Ltd. Şti. bünyesinde 2010 yılında İstanbul Avrupa yakasında ilk şubesi ile sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır. Üç ay gibi kısa sürede Bakırköy, Küçükyalı ve Kâğıthane şubelerinin açılışıyla üç lokasyonda birden hizmet vermeye başlamışlardır. Pizza Towers olarak amaçları, pizza severlere kaliteden ödün vermeksizin ekonomik ve hızlı hizmet götürmektir. Franchising sistemiyle yeni iş ortakları kurarak tüm Türkiye' yi Pizza Towers lezzetiyle tanıştırmak ise uzun vadede ki hedefleri!
İlkeleri, Pizza Towers lezzetiyle tanışan müşterilerimizin öneri ve isteklerini maksimum ölçüde karşılayacak yönetim, pazarlama, satış ve promosyon stratejileri geliştirip uygulamaktır. Pizza Towers bu doğrultuda hareket edebilen ve yıllardır bu sektöre hizmet vermiş, heyecan dolu, takım ruhunun önemini bilen yenilikçi bir kadroya sahiptir.

Nasıl Kullanılır?

• Bu fırsat ile Pizza Towers'da 7 farklı Pizzadan dilediğiniz üçünü seçin, 3 Büyük Boy Pizza ve 1 Litre Coca-Cola 21,90 TL'ye kapınıza gelsin!
• Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir, kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
• Bakırköy, Kâğıthane ve Küçükyalı şubelerinde geçerlidir. Paket servis bölgeleri;
Bakırköy: Bakırköy Merkez, Kartaltepe, Osmaniye, Yenimahalle, Zeytinlik, Zuhuratbaba, Ataköy (1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11. Kısımlar), Bahçelievler Merkez, İncirli, Merkezefendi, Veliefendi, Zeytinburnu, Zeytinburnu (Tercüman Mah.), Cevizlibağ
Kağıthane: Kağıthane Merkez, Çağlayan, Cendereyolu, Okmeydanı, Okmeydanı (Perpa), Seyrantepe, Çeliktepe, Gültepe, Sanayi Mahallesi, Telsizler.
Küçükyalı: Küçükyalı Merkez, Altıntepe, Altayçeşme, Ayşekadın, Bostancı, Bostancı (Üst), İdealtepe, Suadiye, Kazasker, Şaşkınbakkal, Tüccarbaşı.
• Seçebileceğiniz Pizza Towers pizzaları: Karışık Pizza, Havana Hot Pizza, Garden Pizza, Tuna Pizza, Akdeniz Pizza, Favorito Tre Pizza veya Roma Pizza.
• Pizza Towers ve pizzaları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.
• 10 Temmuz 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Fırsatı Sunan

Site:Promoskop
Destek Hattı:(212) 355 89 89

İşletme:Vorm Pizza Restoranları
http://www.pizzatowers.com.tr/
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

• Bu fırsatı satın almak için "Hemen Al" butonuna tıklayabilirsiniz.
• Bu fırsata ait fırsat kodunuz, hemen e-mail ve sms yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
• Fırsat kodunuzu belirtip siparişinizi paket servis olarak ya da restauranta giderek alabilirsiniz.
Sipariş için; Kağıthane Pizza Towers: 0212 295 47 47 - Küçükyalı Pizza Towers: 0216 489 89 99 - Bakırköy Pizza Towers: 0212 571 08 08
• Tüm sorularınız için 0212 355 89 89 numaralı telefondan Promoskop çağrı merkezini arayabilirsiniz.