4 Yıldızlı Kaş Hera Otel'de Konaklama 64 TL

İndirimli Fiyat: 64 TL
Değeri:
107 TL
İndirim:
% 40
Kazancınız:
43 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

  • Split klima, kablosuz internet, uydu TV sistemi, telefon, saç kurutma makinesi, minibar ve birçok olanağın bulunduğu konforlu odalar
  • Kaş Limanı'nın manzarasına bakan dünya mutfağı ve yöresel lezzetler sunan restaurant
  • Bilardo, langırt, masa tenisi bulunan oyun salonu
  • Hamam, sauna, Fitness Center gibi tesis olanakları

Nasıl Kullanılır?

  • Son Kullanım Tarihi: 30.04.2014
  • Rezervasyon yaptırmanız gereklidir: 444 54 67
  • Kupon almadan önce rezervasyon durumunun sorgulanması tavsiye edilir.
  • Groupon'unuzu kullanırken hizmet aldığınız firmaya güvenlik kodunuzu ya da güvenlik kodu çıktısını ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • Groupon'unuz hakkındaki diğer koşullara buradan ulaşabilirsiniz.

Fırsatı Sunan

Site:ŞehirFırsatı

İşletme:HMS Tatil
http://www.hmstatil.com/

Fırsat Detayları

Kaş Hera Otel'de 4 yıldızlı muhteşem bir konaklama deneyimi sizinle.

Hera Otel

4 yıldızlı Hera Otel'de 4'ü suit ve 2'si king suit olmak üzere toplam 46 oda bulunuyor. Split klima, kablosuz internet, uydu TV sistemi, telefon, saç kurutma makinesi, minibar, gibi her türlü konforun eksiksiz olarak düşünüldüğü Hera Otel'de, asansör ve yangın alarm sitemi de dahil olmak üzere misafirlerin güvenliği ve konforu için ihtiyacı olan her şey mevcut.

Çatı katında bulunan suit odalarda ise muhteşem bir manzaraya sahip bir teras, şömine ve jakuzi bulunuyor. Zamanın farklı aktığı Hera Otel'de; geceleri gökyüzünün ışığı ile uyuyacak, sabahın ilk ışıklarında ise deniz kokusunun rüzgarın serinliğine karıştığını hissedeceksiniz.

Restaurant

Kaş Limanı'nın muhteşem manzarasında yemek yemenin ayrıcalığını yaşayacağınız Hera Otel , açık ve kapalı alanda 150 kişilik restoranıyla hizmet veriyor.

Özenle hazırlanmış sofralarda lezzetin keşfine çıkmak isteyenlerin durağı olan Hera Otel, damak zevkinize eşsiz tatlar katacak. Deniz mahsullerini taptaze bulabileceğiniz restoranda, alıştığınız lezzetlerin dışında bölgenin yöresel yemeklerinin de tadına varacaksınız.

Eğlence ve Aktiviteler

Hera Otel'de zamanı geriye ya da ileriye almayı unutup sadece anı yaşayacaksınız. İster Kaş Limanı'nın eşsiz manzarasında yöresel lezzetlerin tadını çıkarın; ister müziğin, sohbetin ve bir kadeh içkinin rahatlatıcı etkisini yaşamak için barda zaman geçirin. Dinlenirken eğlenmenin keyfini sunan Hera Otel'de, özel anlar yaşamak için sınırsız seçenekler var. Denizin ya da havuzun serin sularına kendinizi bırakabilir, oyun salonumuzda bilardo, langırt, masa tenisi oynayabilir, fitness yaparak vücudunuzu formda tutabilir ya da hem ruhunuzun hem bedeninizi rahatlatacağınız Hamam & Sauna'nın keyfini çıkarabilirsiniz. Hera Otel'de hayatın eğlenceli kısmı sizi bekliyor.

Plaj-Havuz

Dünyanın sayılı yerleri arasında yer alan ve mavinin her tonunu bulabileceğiniz Kaş, eşsiz güzellikte bir denize sahip. Hera Otel'in en büyük ayrıcalıklarından biri de bu doğa harikasını misafirlerine tüm renkleriyle sunması... Özel bir plaja sahip olan Hera Otel'de , dünyanın en güzel denizine girmenin keyfini yaşayacaksınız. İster Kaş'ın berrak sularında, ister Hera Otel'in havuzunda yüzün; kendinizi daha önce hiç böyle hissetmediğinizi fark edeceksiniz.