Ana Leda Güzellik'te 3 Seans Ozon Sauna 29 TL

İndirimli Fiyat: 29 TL
Değeri:
150 TL
İndirim:
% 81
Kazancınız:
121 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

  • Vücudunuzdaki toksinlerden arınma şansı
  • Daha sağlıklı ve dinç bir vücuda kavuşma şansı
  • Kendinizi ve bedeninizi yenileyeceğiniz seans seçenekli bakım

Fırsatı Sunan

Site:ŞehirFırsatı

İşletme:Ana Leda Güzellik Salonu
http://yok

Fırsat Detayları

Vücudunuzda biriken toksinleri atmak için maydanoz yemeyi bırakın ve Ana Leda Güzellik'in size sunduğu ozon sauna uygulamasıyla kısa sürede dinç bir bedene kavuşun.

Seçenekler

  • 3 Seans Ozon Sauna 29 TL
  • 5 Seans Ozon Sauna 39 TL
  • 7 Seans Ozon Sauna 49 TL

Ozon Sauna

Ozon sauna sıcak kabin içinde deri yolu ile vücuda oksijen verilme yöntemidir. Stres, selülit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim, dolaşım düzenleyici, cildi sıkılaştırıcı ve güzelleştirici gibi özellikleri bulunan vücut bakım ünitesinin en önemli özelliği, performanslı kilo vermeye yardımcı olmasıdır. Genellikle, sarkık vücutlar, karın ,bacaklar ,kalça , popo ve belde yerleşen yağ ve selüloit depolarına son noktayı koymak için kullanılır. Ozon sauna ile ısı derinin 4 ile 6 cm altına nüfus ediyor, böylelikle yağlanma ve yağ parçaları arasında birikmiş olan toksinlere rahatlıkla ulaşıp, buharlı klasik saunaya göre 7 kat daha fazla terleme sağlar. Sıcaklığın etkisi ile açılan deri gözeneklerinden emilerek vücudun kan, lenf ve yağ dokusuna geçer. Lenfatik sistemi toksinlerinden arındırır, cildi temizler, kasları gevşetir, kan dolaşımını hızlandırır ve bakteri, virüs mantarları öldürür.

Ana Leda Güzellik

Hedeflerinin arasında misafirlerine verdiği hizmetin en iyisini sunmak olan Ana Leda Güzellik, teknolojiyi güzellik alanında da cömertçe kullanarak uzun süredir problem olarak gördüğünüz sıkıntılarınızı çözmek için deneyimli ekibi ile çalışıyor.