Balgat ve Batıkent'teki Mangal Sefası'nda hijyenik ellerden çıkmış, doğal beslenen süt kuzu ve danalardan yapılan yarım kilo köfte (19-20 adet mangalda köfte), turşu, ezme ve çaydan oluşan et ziyafeti % 50 indirimle 16 TL yerine sadece 8 TL!(2 ay süreyle geçerlidir)

İndirimli Fiyat: 8 TL
Değeri:
16 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
8 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Mangal kültürü bambaşkadır. Kim bilir ateş bulunduğundan beri mangal da vardır. Milletçe mangala bayılırız. Havalar ısındı mı hafta sonu mangalını kapan çoluk çocuk piknik arazilerine taşınır. Çevreden otlar toplanır, çıra niyetine yakılır. Bir elinle mangalı yellerken diğer elinle etleri dizersin. Kömür ateşinde hafif hafif pembeleşerek pişen etin tadına doyum olmaz.


Ama mangal yakmak da etleri mangala göre hazırlamak, pişirmek de ustalık işidir, yoksa güzelim etleri ziyan edersin. Üstelik mangalı yakan kişi başından ayrılamaz, sofra muhabbetini doyasıya yaşayamaz.

Sen en iyisi mi mangalı işin ehlilerine bırak, sen sadece yediğin eşsiz lezzetteki katkısız doğal etten yapılmış köftelerin tadını çıkart.

Yakala.co senin mangal başındaki haline yüreği dayanamadı ve mangal gibi yüreğiyle sana bir fırsatı daha %50 indirimle yakaladı. Mangal Sefası'nın her türlü konfora sahip, hijyenik ve nezih ortamındaki sofraya kurul, usta aşçıların elinde pişen taze etin çıtırtılarını dinle, mis gibi köfte kokusunu burnuna çeke çeke mangala da köfteye de doy!

Mangal Sefası'nın Balgat ve Batıkent şubelerinde;
• Yarım kilo (19-20 adet) mangalda köfte
• Turşu
• Ezme
• Çay ikramı 16 TL yerine %50 indirimle sadece 8 TL!

Daha detaylı bilgi için www.mangalsefasi.com adresini ziyaret edebilirsin!

Mangal Sefası
Şehirden uzak ama yanı başında bir mekan düşlüyorsan, aradığın yer kesinlikle burası. Ankara'nın tam kalbinde bahçesi yeşille çevrelenmiş doğal ahşap kullanılarak tasarlanmış bir mekan Mangal Sefası. Mangal Sefası'nda et, tavuk ürünlerinin en tazesini ve en lezzetlisini bulabilirsin. Özenle terbiye edilen Et ve tavuk çeşitleri tamamen katkısız ve taze olarak yörelerinden getirilerek usta aşçılar tarafından özenle terbiye ediliyor. Doğal açık besi ile beslenen Süt kuzu ve danalar etin gerçek lezzetini sunarken, Kayseri'de % 100 dana etinden özel baharatlar ile hazırlanan sucuklar ise "aynı o eski sucuklar gibi" diye tadı diline dolanacak eşsiz bir lezzete sahip.

Mangal Sefası'nda tadını kanıtlamış köfte kadar tadılması gereken diğer ünlü ürünü ise tatlısı. Afyon'dan gelen bol kaymakla servis edilen, kaymaklı ekmek kadayıfı; tatlı yemeden masadan kalkmam diyenler için aranan hatta giderken bir porsiyon daha yesem ne olur dedirten bir lezzet. Ayrıca Maraş'tan Ankara'ya sadece mangal sefası için özel getirilen hakiki kesme dondurmasını tadınca asla unutamayacaksın.

Mangal Sefası çocuk oyun alanı ile çocukların da eğlenebileceği bir aile mekanı. Mekanın diğer bir ayrıcalığı çoğu alışveriş merkezinin bile atladığı annelerin en önemli sorunu bebek bakım odası. Bebek bakım odası ile bebeklerin bakımının rahatlıkla yapılması hafta sonunda bebeğini de yanına alıp ailecek güzel bir gün geçirmek isteyen annelere kolaylık sağlıyor. Hem mangalın hem de hayatın sefasını sürebileceğin Mangal Sefası'nın güler yüzlü personeli ile misafirlerini ağırlamak, onların mekandan memnun ederek uğurlamak.


MANGAL SEFASI

Balgat Şubesi:
Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No:76
Balgat / ANKARA
Tel: 0312 287 97 50

Batıkent Şubesi:
Kentkoop Mah. 1860. Sok. Anıt İş Merkezi No:31
Batıkent / ANKARA
Tel: 0312 251 17 00

www.mangalsefasi.com

Nasıl Kullanılır?

• Bu fırsatın yakala.co kuponuyla Balgat ve Batıkent'teki Mangal Sefası'nda hijyenik ellerden çıkmış, doğal beslenen süt kuzu ve danalardan yapılan yarım kilo köfte (19-20 adet mangalda köfte), turşu, ezme ve çaydan oluşan et ziyafeti % 50 indirimle 16 TL yerine sadece 8 TL!
• 23 Kasım 2011 -23 Ocak 2012 tarihleri arasında, 2 ay boyunca geçerlidir.
• Haftanın her günü, 11:00-22:30 saatleri arasında kullanılabilir.
• Dilediğin kadar kupon satın alabilir, kişi başı en fazla 3 adet kupon kullanabilirsin.
• Çocuk oyun alanı ve bebek bakımı odası vardır.
• Otopark ve vale hizmeti vardır.
• Paket servisinde geçerli değildir.
• Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
• Rezervasyon gerekli değildir.
• Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
• İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayın.
• Bonus Kart kullanıcıları bu fırsatı satın aldıklarında %5 Bonus kazanıyor.

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00

İşletme:MANGAL SEFASI
Adres:Balgat Şubesi: Ceyhun Atuf Kansu Caddesi No:76 Balgat / ANKARA Tel: 0312 287 97 50 Batıkent Şubesi: Kentkoop Mah. 1860. Sok. Anıt İş Merkezi No:31 Batıkent / ANKARA Tel: 0312 251 17 00 www.mangalsefasi.com
Harita için tıklayın.