Beylikdüzü Bio Med Güzellik ve Clinic'de İpek Kirpik Uygulaması 150 TL Yerine Sadece 49 TL!

İndirimli Fiyat: 49 TL
Değeri:
150 TL
İndirim:
% 67
Kazancınız:
101 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Kendinizi İhmal Etmeyin! Bio Med Güzellik ve Clinic'de İpek Kirpik Uygulaması ile Bakışlarınızdaki Cazibeyi ve Büyüleyiciliği Arttırarak Sizi Karşı Konulmaz Kılıyor!
  • İpek Kirpik Uygulaması
İpek kirpik ekleme uygulaması, gerçek kirpiklerin uzunluğunu ve kalınlığını arttıraran bir yöntemdir.

  • İpekten hazırlanmış olan bu takma ioek kirpikler, üst göz kapağındaki gerçek kirpiklere tek tek özel medikal yapıştırıcısı ile yapıştırılır. Kişinin göz yapısına göre ipek kirpiğin kalınlığı ve uzunluğu belirlenir. Yaklaşık 1-1.5 saat süren uygulamanın sonucunda anlamlı bakışlar ortaya çıkar.
  • Kirpiklerimiz 2-3 aylık dönemlerde hergün 1er 2şer dökülerek yerini yeni kirpiklere bırakmaktadır. Sisteme bağlı olarak her bir kirpiğe eklenen bu özel kirpikler de, bu doğal dökülme evresinde olanlarla beraber dökülmektedir. İpek kirpiklerimiz de sadece bu şekilde dökülmektedir. Aylık bakımlarda ise dökülen kirpiklerin yerine çıkan genç kirpiklere ek yaparak alanı eksiltmemiş oluruz.
  • Uygulama kirpiğin ucuna ekildiğinden kirpik dipleri hava alır. Kirpikler ipek malzemeden yapıldığı için son derece yumuşak ve hafiftir, uygulama sonrası hiçbir fazlalık ve rahatsızlık hissi olmaz. Ayrıca özel medikal yapıştırıcısı kullanıldığından hipo-allerjiktir, göze hiçbir yan etkisi bulunmaz ve hassas göz çevresine dahi güvenle uygulanmaktadır.
  • İpek kirpikler gerçek kirpik yapısına en fazla benzeyen ipekten yapıldığından gerçeğinden ayırt edilmesi oldukça zordur. Uygulama sonrası kirpikleriniz oldukça doğal, gür, uzun ve kalın görünümlü olur. Üstelik, banyo yaptığınızda veya makyajınızı temizlediğinizde ipek kirpikleriniz zarar görmez, dökülmezler.
  • Uygulama doğru yapıldığında ve düzenli bakım yapıldığında, doğal kirpiğin büyümesine bağlı olarak, ipek kirpikler ortalama 90 gün kullanılabilmektedir. Ancak, bu süre içinde gözün elle ovuşturulması veya doğal nedenlerle gerçek kirpik veya ipek kirpik dökülebileceğinden, takma ipek kirpik uygulamasının belirli aralıklarda bakımının yapılması gerekmektedir.
  • Güzellik kavramının yeni trendlerinden ipek kirpik ekleme uygulaması her şeyden önce sizi makyaj zahmetinden kurtaracak, rimel kullanmanıza gerek kalmayacaktır, çünkü rimelsiz bile ipek kirpikler çok güzel görünmektedir!
İpek kirpik uygulaması sayesinde kendi kirpiklerinizin üzerine yapıştırılan ipek malzemesinden olan kirpikler son derece doğal görünürler.Kullanılan ipek kirpiklerin kendi kirpiklerinizde kalma süresi kullanıma göre bir ay ile 3 ay arasında değişir.İpek kirpik uygulamasında kendi kirpiklerinize uygulanan kirpiklerin bir kısmı kendi kirpikleriniz döküleceği için dökülecektir.Bu nedenle ayda bir kere dökülen kirpiklerin yerine yenisini taktırmak için uygulama...Gerekmektedir bunları yaptırdığınız sürece uzun süre kullanabilirsiniz

Nasıl Kullanılır?

Bu fırsat BİO MED GÜZELLİK VE CLİNİC tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat 20 Kasım 2014 tarihine kadar geçerlidir.

Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon için telefon numarası : 0212 852 71 70

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

E posta adresinize 8 haneli Fırsat Kodunuz gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:(212) 421 04 00

İşletme:BİO MED GÜZELLİK VE CLİNİC
Adres:Delta Plaza A-2 blok Kat : 4 Daire : 8 (MARMARA PARK YANI) BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL TR
Harita için tıklayın.