Dünyanın en uzun 3. plajının yer aldığı, Roma döneminde başkentlik yapmış Kaş'ın Patara Köyü'ndeki, Hotel Pataros'ta 3 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arasında;• 2 kişi 1 gece konaklama 95 TL yerine 54 TL!• 2 kişi 2 gece konaklama 180 TL yerine 98 TL!• 2 kişi 3 gece konaklama 290 yerine 145 TL!

İndirimli Fiyat: 54 TL
Değeri:
95 TL
İndirim:
% 43
Kazancınız:
41 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Dünyada 7 harika olduğunu söyleyenler kesinlikle burasını görmemiştir. 18 km uzunluğundaki kumsalıyla, dünyanın en uzun 3. Plajı unvanına sahip Patara'da öyle bir otel hayal et ki; palmiye ağaçlarının aralarında, Akdeniz'in tüm turkuaz tonlarını barındıran bir denizin yamacında, yoğunluk ve kargaşadan uzak, dostlarınla sakince eğlenebileceğin, baştan çıkarıcı egzotik lezzet olan Hindistan cevizi kokteylini yudumlayabileceğin, cennetten kopup dünyaya düşmüş eşsiz bir güzellikte bir mekanda tatildesin.


Patara plajı genişliği ve uzunluğu nedeniyle geçmişte Yeşilçam filmleri tarafından çöl sahnelerinde fon olarak kullanılmıştır. Günümüzde de, natürist ve nüdistlerin rahatlıkla çıplak olarak yüzüp güneşlenebildiği bir sahil olarak karşımıza çıkar. Hotel Pataros, bohem havasıyla tatil için biçilmiş kaftan.


Uzun yürüyüşler yapabileceğin doğası, bir tarafında çölü andıran geniş kumsalında safari macerasını yaşatırken; diğer tarafında dalışa elverişli masmavi suları, sarhoş eden bir güzelliğin saklı doğal hazinelerini keşfettirecek. Tekne turuyla bakir koylara demir atabilecek, Patara antik kentinin arkeolojik kalıntıları arasında dolaşırken, tarihin sararmış sayfalarından gelen bin yıllık bir geçmişin yankılarını dinleyebileceksin.


Ayrıntılı bilgi için: www.hotelpatarospatara.com

yakala.co'nun yakaladığı çok özel indirimle çöl ve deniz keyfini bir arada yaşayacağın dopdolu bir tatil seni bekliyor.

Hotel Pataros'ta 3 Mayıs - 20 Haziran tarihleri arasında;

• 2 kişi 1 gece konaklama 95 TL yerine 54 TL!
• 2 kişi 2 gece konaklama 180 TL yerine 98 TL!
• 2 kişi 3 gece konaklama 290 yerine 145 TL!

Hotel Pataros, Akdeniz'in görkemli doğasının, sessizliğinin tüm sesleri bastırdığı, nefes aldıran atmosferiyle, Roma döneminin önemli başkentlerinden, antik kent Patara'da yer alıyor.

Patara'nın kumsalı, çevredeki kumsalların en uzunu ve en görkemlisidir. 18 km. uzunluğundaki kumsalın derinliği yer yer 200-300 metreye ulaşır.

Kumu ince denizi sığdır. Patara kumsalı deniz kaplumbağalarının (Caretta caretta) yumurta bıraktıkları yerler arasında bulunduğu için koruma altındadır.

Nasıl Kullanılır?

• Bu fırsatın yakala.co kuponuyla Hotel Pataros'ta;
o 2 kişi 1 gece konaklama 95 TL yerine 54 TL!
o 2 kişi 2 gece konaklama 180 TL yerine 98 TL!
o 2 kişi 3 gece konaklama 290 yerine 145 TL!
• 2 Mayıs - 20 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
• Haftanın her günü kullanılabilir.
• Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin.
• Her kupon 2 kişiliktir
• Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
• Rezervasyon gereklidir: Tel: 0 242 843 52 34
• Rezervasyon iptali en az 2 gün öncesinden bildirilmelidir.
• Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
• İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayın.
• Bonus Kart'la yapacağın 100 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 4 taksit!

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00

İşletme:HOTEL PATAROS
Adres:Patara köyü kalakankaş-antalya 0242 843 52 34www.hotelpatarospatara.com