Ev Tipi Kavitasyon Cihazı grupfoni fırsatında! Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ve adet Jel 299 TL yerine sadece 199 TL!

İndirimli Fiyat: 199 TL
Değeri:
299 TL
İndirim:
% 33
Kazancınız:
100 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Ev Tipi Kavitasyon Cihazı grupfoni fırsatında! Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ve adet Jel 299 TL yerine sadece 199 TL!

Bugünkü grupfoni fırsatı sizlere evde, kolay ve zahmetsiz bir şekilde fazlalıklarınızdan, onların ortaya çıkarttığı selülit problemlerinden kurtulmanıza yardımcı olacak bir fırsat sunuyor!

Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ve adet Jel 299 TL yerine sadece 199 TL!

Özellikler:

Ultrasonik Dalgalar
Saniyede 1 milyon hızda ultrasonik titreşim oluşturarak her bir hücrenin hacminde ve hareketinde değişikliklere neden olur ve böylece hücresel masaj denen hassas masaj etkisi gösterir. Hücresel masaj hücre çeperini aktive eder. Aynı zamanda cilt yüzeyinin geçirgenliğini arttırır. Metabolizmayı hızlandırmaya, yağ ayrışımını sağlamaya, atık hücrelerin vücuttan atılmasa, zayıflama ve incelmeye yardımcı olur.

Kızıl Ötesi Işınlar
Cihazın etrafındaki halka kızıl ötesi ışınları dışarı salar. Kızıl ötesi ışınlar cildin ve deri altı dokuların derin tabakalarına iner. Oluşturulan dalga boyu molekküller arasında sürtünme ve ısı oluşturur ve böylece deri altı dokularının sıcaklığını yükselterek vücuttaki toksinleri atmaya, metabolizmayı düzenleyerek kilo kaybı sağlamaya ve cildi genleştirmeye, daha genç ve diri bir görünüm sağlamaya yardımcı olur.

Mikro Akımlı Masaj
Mikro akım terapisi vücut sağlığı ve bakımını destekleme konusunda ileri teknoloji bir yöntemdir. Bu yöntemin temelinde kas hareketlerinin enerji elde edebilmek için kalori tüketmesi ve yağ yakması prensibi bulunmaktadır. Düşük akım terapi serileri aracılığıyla zayıflama sağlayabilmek için belirli bir düzene göre verilmektedir. Bu zayıflama yöntemi bel, karın, baldır ve kol bölgelerindeki aşırı yağlanmanın azaltılması amacıyla geliştirilmiştir.

Kavitasyon
Kavitasyon, cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir.

Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme, önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen bir incelme görülür. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir.

Uygulamayı desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir. Ultrasonik Dalgalar saniyede 1milyon ultrasonik titreşim oluşturarak her bir hücrenin hacminde ve hareketinde değişikliklere neden olur ve böylece hücresel masaj denen hassas masaj etkisi gösterir. Hücresel masaj hücre çeperini aktive eder. Cilt yüzeyinin geçirgenliğini arttırır. Metabolizmayı hızlandırmaya, yağ ayrışımını sağlamaya ve atık hücrelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Kızıl ötesi ışınlar cildin ve deri altı dokuların derin tabakalarına iner. Oluşturulan dalga boyu moleküller arasında sürtünme ve ısı oluşturur ve böylece deri altı dokularının sıcaklığını yükselterek vücuttaki toksinleri atmaya, metabolizmayı düzenleyerek cildi gerginleştirmeye, daha genç, diri ve sıkı bir görünüm kazanmaya yardımcı olur. Bu uygulamayı vücudunuzda ve yüzünüzde kullanabiliriniz. Mikro Akımlı Kas Uyarma yönteminin temelinde kas hareketlerinin enerji elde edebilmek için kalori tüketmesi ve yağ yakması prensibi bulunmaktadır. Düşük akım terapi serileri aracılığıyla zayıflama sağlayabilmek için belirli bir düzene göre verilmektedir. Bu zayıflama yöntemi bel, karın, baldır ve kol bölgelerindeki aşırı yağlanmanın azaltılması amacıyla geliştirilmiştir. Kavitasyon cihazı ile kaslar düşük frekans akımı ile uyarıldığında bu belirli bir sıklıkta kas titreşimine neden olur. Bu pasif jimnastiğe benzeyen fonksiyon, çalıştırılması en zor kaslarınızın dahi çalıştırılmasını sağlarken, oturduğunuz yerden yağların yakılmasına, kasların güçlenmesine, incelme ve fit bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Nasıl Kullanılır?

Günün fırsatından yararlanabilmeniz için Adres, Telefon, Ad - Soyad Bilgilerinizin girişlerini doğru bir şekilde doldurmanız ve değişen İletişim Bilgilerinizi Siparişinizi vermeden önce Güncellemeniz gerekmektedir.

Siparişleriniz en geç 10 iş günü içerisinde tarafınıza kargo yolu ile ulaştırılacaktır

İade ya da değişimlerinizi ürünün tarafınıza ulaştığı Kargo Firması üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza "Hesabım" sayfanızdaki "Kuponlarım" bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren "Günün fırsatı gerçekleşiyor" başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için SSS bölümümüzü okumanız yeterli.

Fırsatı Sunan

Site:Grupfoni
Destek Hattı:(850) 297 53 75


Fırsat Detayları

TÜM KREDİ KARTLARINA PEŞİN FİYATINA VADE FARKSIZ 2 TAKSİT!

Bugünkü grupfoni fırsatı sizlere evde, kolay ve zahmetsiz bir şekilde fazlalıklarınızdan, onların ortaya çıkarttığı selülit problemlerinden kurtulmanıza yardımcı olacak bir fırsat sunuyor!

Goldslim 3in1 Kavitasyon Cihazı ve adet Jel 299 TL yerine sadece 199 TL!

Bu kampanya 26 Aralık 2012 - 26 Ocak 2013 tarihleri arasındaki 1 aylık süre boyunca geçerlidir.

Tüm Türkiye'ye kargo gönderimi yapılmaktadır ve ücreti 3,50 TL'dir.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Benzer Fırsatlar