Geb Danışmanlık Güvencesi ile Satış ve Yönetici Koçluğu Workshopları 150 TL Yerine 9,90 TL!

İndirimli Fiyat: 9,90 TL
Değeri:
150 TL
İndirim:
% 93
Kazancınız:
140,10 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

YÖNETİCİ KOÇLUĞU Ve SATIŞ KOÇLUĞU hakkında bilmek istediğiniz her şey bu workshoplar da!

KENDİ KURALLARINI KOY , OYUNU KAZAN!

NLP Nedir? Neden gereklidir?

Koçluk Nedir? Neden gereklidir?

İş yaşamında bu yetkinlikler size neler kazandırır?

Satış Koçluğu ve Yönetici Koçluğu hakkında bilmeniz gerekenler neler?

NLP; Fobiler, kaygılar, korkular, alışkanlıklar ve başarının sırlarıyla dolu tekniklerle yaşamın kalitesini maksimuma çıkaran harika bir araçtır.

KOÇLUK; Günümüzde birçok alanda kullanılmaya başlanan ve birçok başlıkta kişilerin ve kurumların sorunlarına çözümler sunan ve kendilerini keşfederek yaşam kalitesine yüksek katkıda bulunan çok önemli bir yola arkadaşlığıdır.
Hayatın zorlukları ile baş edememek olağan bir süreç. Önemli olan bunları yenmeyi istemek ve bunlardan kurtulabilmeyi sağlayacak başarma adımını atmaktır.

Bu workshoplar da bundan sonraki yaşamınızda gerçek ve olumlu değişimlerin nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında merak ettiklerinizin cevabını bulabileceksiniz.

Yönetici koçluğu, satış koçluğu, performans koçluğu, kobi koçluğu, bireysel koçluk gibi kavramların ne işe yaradığı,sonucunda kazandırdıkları hakkında bilgilendirmek amacı ile düzenlenen bu workshoplar katılımcılara 2 saatlik bir zaman diliminde yaşamlarına katabilecekleri değerler hakkında mükemmel bilgiler verecek.

Hedefleri belirlemek ve gerçekleştirmeyi başarmak, verimliliği arttırmak, zamanı etkin kullanabilmek, daha çok para kazanmak, ailenize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilmek, kendinizi her zamankinden daha iyi hissetmeyi başarabilmek mümkün.

GEB DANIŞMANLIK:
GEB Danışmanlık 2005 yılından bu yana özel sektöre kurumsallık, insan kaynakları yönetimi, personel geliştirme ve eğitim hizmetleri sağlamaktadır.

Şirketlerin; Kendileri ve müşterileri için daha yenilikçi ve yaratıcı çözümler üretmelerine büyüme koşulları içerisinde rekabet avantajları oluşturmalarına yardımcı olmaktadır.

Geleceği biçimlendirmeye yardımcı olacak bilgi ve tavsiyeler sayesinde şirketler, hızlı,esnek ve müşteri odaklı çalışma avantajı ile özel sektörün rekabetçi yapısında fark yaratabilirler.

GEB Danışmanlık, ülke yapısını göz önünde bulundurarak Türk şirketlerinin kültürlerine uygun çözümler üretmeyi ilke edinmiştir.

EĞİTMEN HAKKINDA:
Gülsemin Demir 8 yıldır iş geliştirme danışmanı ve eğitmen olarak kurumsal ve bireysel eğitimler kapsamında çok sayıda eğitim vermiş ve birçok şirkete gerçekleştirdiği projeler ile kurumsal çözümler sunmuştur. Geb Danışmanlık şirketinin kurucu ortağıdır. 20 yıl önce üniversite yıllarında tanıştığı satış mesleğini büyük bir tutku ile sürdürmüş ve karşılaştığı tüm sorunlar ve engellere rağmen heyecanını hiç kaybetmemiştir. Satış mesleğini sevdirmek, bu mesleğin değerini arttırmak, insanların bu meslek ile ilgili ön yargılarını değiştirmek ve başarılı satış organizasyonlarının yaygınlaşmasını sağlamayı hedefleyerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Satış koçluğu, yaşam koçluğu ve NLP danışmanlığı da yapmakta olan Demir, Kişisel gelişim alanında da bireysel ve kurumsal çözümler sunan projeler gerçekleştirmektedir.

Geb Danışmanlık Eğitimlerinde % 20 indirim imkanı.
180 kişi ile sınırlı.
Rezervasyon gereklidir.

Eğitim yeri The Green Park Taksim ve The Green Park Bostancı Hotellerinde yapılacaktır.

Nasıl Kullanılır?

Bu fırsat GEB AJANS tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat; 18 Eylül Perşembe Saat 20:00/21:30
22 Eylül Pazartesi Saat 20:00/21:30
23 Ekim Perşembe Saat 20:00/21:30
27 Ekim Pazartesi Saat 20:00/21:30
13 Kasım Perşembe Saat 20:00/21:30
20 Kasım Perşembe Saat 20:00/21:30 tarih ve saatlerde geçerlidir.

Sınıflar 1 kişi için bile açılmaktadır.

Rezervasyon gereklidir. Eğitim katılımcı tarafından rezervasyon kodu verilip rezervasyon yaptırıldıktan sonra iptal edilemez. 0532 2217705 - 0532 718 47 98

Eğitim yerleri gerekeli görülür ise değişebilir.(Bu durumda katılımcılara yeni eğitim yeri 3 gün önceden bildirilecektir

Eğitim The Green Park Taksim ve The Green Park Bostancı Hotelleri'nde yapılacaktır.

Kişi kendi için dilediği kadar fırsat çeki alabilir.

Bu güzellikten sevdiklerinizi de mahrum bırakmayın, Satın alıp sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

E posta adresinize 8 haneli "Güvenlik Kodunuz" gelecek.

Gelen güvenlik kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız "Spam","Junk" ya da "Önemsiz" adlı mail kutularına bakınız.
Ya da dilediğiniz anda "Fırsatlarım" linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz.

Fırsatı Sunan

Site:Birlikte Alalım
Destek Hattı:(212) 421 04 00

İşletme:GEB AJANS
Adres:Yalı Mahallesi Rıhtım Caddesi Özgen Apt. No 19/2-3 Maltepe / İstanbul
Harita için tıklayın.

Benzer Fırsatlar