Günay'da Emel Sayin & Ferhat Göçer Anneler Günü Özel Galasi!

İndirimli Fiyat: 249 TL
Değeri:
350 TL
İndirim:
% 29
Kazancınız:
101 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat


Türkiye'nin 2 büyük ses sanatçısı Emel Sayın ve Ferhat Göçer'i yıldızların buluşması noktası olan Günay Restaurant'ın eşsiz atmosferinde, enfes lezzetler eşliğinde dinlemeye ne dersiniz? Hem de Anneler Günü özel konseptiyle...

Cevabınız evetse yakala.co özel indirimli kontenjanlar dolmadan bu fırsatı değerlendirin ve 7 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı için masanızdaki yerinizi hemen ayırtın. Annenize, eşinize, sevdiklerinize harika bir sürpriz yapın!

? Günay Restaurant'ta Emel Sayın & Ferhat Göçer Programı ve Yemek Menüsü kişi başı 350 TL yerine yakala.co özel indirimiyle 249 TL! (program tarihi: 7 Mayıs 2016 Cumartesi)

YEMEK MENÜSÜNDE NELER VAR?
8 Çeşit Meze
2 Çeşit Ara Sıcak
Seçenekli Ana Yemek
Salata
Mevsim Meyveleri
Tatlı
Limitsiz Yerli Alkollü / Alkolsüz İçecek

Elit bir ambiyans, zarafet içinde konuklar, şık bir masa... Burası Starların ve seçkin konukların yıllardan beri müzik ve yemek ziyafetindeki vazgeçilmez yeri Günay Restaurant!

Günay Restaurant

Geçmişten gelen bir gelenek eğlence, eğlence kültürünün eşsiz mekânı...

İstanbul'un elit eğlence hayatının tek mekânı Günay Restaurant, en iyilerin sahnesi olma özelliğiyle, yılların gazino tecrübesini, muhteşem mutfağı ve zengin menüsüyle pekiştirip damak tadına hitap ederken, ünlü konuk ve sanatçıların şovları ile her geceyi bir müzik şöleni haline getirip eşsiz saatler yaşatmaya devam ediyor.

Gazino kültürünün son mirasçısı olan Günay Restaurant, taşıdığı bu sorumluluğun farkında olarak, bu eğlence kültürünü gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmayı kendine görev edinmiştir.

Kendi tarihini yaratan Günay; bu tarihi dokuyu içinde barındıran yeni yapısı ve 500 kişilik müşteri kapasitesiyle, geçmişi ve geleceği aynı anda yaşatmanın haklı gururu içerisinde. Yeni yönetim kadrosu ve yeni dekoruyla hizmet vermeye devam eden Günay Restaurant, en önemli yerli ve yabancı starların yer aldığı her cuma ve cumartesi gecesi de "Günay Geceleri" düzenleniyor!

Daha fazla bilgi için: www.gunayrestaurant.com

Nasıl Kullanılır?


* Günay Restaurant'ta Emel Sayın & Ferhat Göçer Programı ve Yemek Menüsü kişi başı 350 TL yerine yakala.co özel indirimiyle 249 TL! (program tarihi: 7 Mayıs 2016 Cumartesi)
* Fırsat, 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek Anneler Günü Özel programında geçerlidir. (Program saatiyle ilgili bilgi, rezervasyon esnasında alınabilir.)
* ***Rezervasyonların en az 2 kişilik olması gerekmektedir.***
* REZERVASYON GEREKLİDİR. (1 kişilik rezervasyon alınmamaktadır.)
* Rezervasyon için tel: 0212 230 33 33 - Rezervasyon için fırsat kodları, isim - soyad, telefon numarası belirtilerek info@gunayrestaurant.com.tr adresine mail olarak da gönderilebilir.
* Her kuponlar tek kişiliktir, rezervasyon sırasında fırsat kodları belirtilmeli ve mekânda çıktısı verilmelidir.
* Dilediğiniz kadar kupon satın alabilirsiniz ve hediye edebilirsiniz.
* KUPON ALINDIKTAN SONRA İPTAL, İADE VE DEĞİŞİKLİK KABUL EDİLMEZ.
* Menü, "Fırsat Detayı"nda belirtilmiştir.
* Restoranda vale hizmeti ücretlidir.
* Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu yakala.co *Hesabım* menüsünden takip edebilirsiniz.
* Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
* İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayınız.

Fırsatı Sunan

Site:Yakala.co
Destek Hattı:(212) 366 09 00


Fırsat Detayları

Günay Restaurant'ın kalitesi, her damak zevkine hitap eden zengin yemek menüsü, limitsiz içecek servisi ve sahnede müziğin 2 dev ismi...

ANNELER GÜNÜ ÖZEL GALASI!

? Günay Restaurant'ta 7 Mayıs 2016 Cumartesi Emel Sayın & Ferhat Göçer Programı ve Yemek Menüsü kişi başı 350 TL yerine yakala.co özel indirimiyle 249 TL!

ZENGİN YEMEK MENÜSÜNDE NELER VAR? 8 Çeşit Meze + 2 Çeşit Ara Sıcak + Seçenekli Ana Yemek + Salata + Mevsim Meyveleri + Tatlı + Limitsiz Yerli Alkollü / Alkolsüz İçecek

*Rezervasyonların en az 2 kişilik olması gerekmektedir.

Benzer Fırsatlar