Hammame Keyf-i Hamam'da Sırt Masajı, Hamam, Kese Köpük Masajı, Jakuzi, Sauna, Buhar Odası ve Dinlenme Alanları Kullanımı 130 TL yerine %63 grupfoni fırsatıyla sadece 49 TL!

İndirimli Fiyat: 49 TL
Değeri:
130 TL
İndirim:
% 62
Kazancınız:
81 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Hammame Keyf-i Hamam'da Sırt Masajı, Hamam, Kese Köpük Masajı, Jakuzi, Sauna, Buhar Odası ve Dinlenme Alanları Kullanımı 130 TL yerine %63 grupfoni fırsatıyla sadece 49 TL!

Gerek iş yaşamında gerekse sosyal yaşamda stres ve yorgunluk peşimizi bırakmaz. Sürekli bir yerlere yetişme telaşında olduğumuzdan kendimize vakit ayıramaz, dinlenmeye fırsat bulamayız.

Siz de yoğun iş temposu ve koşuşturmacalar yüzünden dinlenmeye vakit bulamadıysanız grupfoni'nin sizi rahatlatacak ve yorgunluğunuzu alıp götürecek harika bir fırsatı var!

Hammame Keyf-i Hamam, geleneksel Türk Hamam kültürünü yaşatmaya devam eden ve bu kültürü modern anlayışla bir araya getiren nadide isimleriden birisi.

Yalnızca bir hamam değil aynı zamanda masaj salonu da olan Hammame'de, tellak ve natırlardan başlayarak tüm çalışanları üniversite mezunu ve sertifika sahibi kişiler.

Mahremiyete özen gösterilen Hammame'de, Türk Hamam Kültürünün geleneği olduğu üzere Kadın ve Erkek bölümleri ayrı. Aynı zamanda bayanlara masözler, baylara ise masörler hizmet veriyor.

Türk Hamam Kültürünün modern anlayışla ve son derece kaliteli hizmetle biraraya geldiği Hammame Keyf-i Hamam'da tüm yorgunluğunuzdan ve sıkıntılarınızdan arınacağınız bir günü kendinize hediye edin. Bunun için tek yapmanız gereken bugünkü grupfoni fırsatını yakalamak ve kendinizi Hammame Keyf-i Hamam'ın huzur dolu atmosferine atmak.

Hammame Keyf-i Hamam

Adres: Deposite İş Merkezi Sosyal Tesis Bloğu Kat:1 Başakşehir / İstanbul

Tel: 212 671 11 77

www.hammame.com

Nasıl Kullanılır?

Deposite AVM Hammame Keyf-i Hamam fırsatından nasıl yararlanacaksınız;

Günün Fırsatından yararlanmak için rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyonlarınız için telefon numarası; 212 671 11 77

Rezervasyon iptallerinizi en az 6 saat öncesinden yaptırmanız gerekmektedir. Aksi takdirde Kupon Kodunuz kullanılmış sayılacaktır.

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza "Hesabım" sayfanızdaki "Kuponlarım" bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren "Günün fırsatı gerçekleşiyor" başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için Yardım sayfamızı okumanız yeterli.

Fırsatı Sunan

Site:Grupfoni
Destek Hattı:(850) 297 53 75

İşletme:Hammame Keyf-i Hamam
http://www.hammame.com
Adres:Deposite İş Merkezi Sosyal Tesis Bloğu Kat:1 Başakşehir / İstanbul Tel: 212 671 11 77 www.hammame.com
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

Yoğun iş temposu yüzünden dinlenmeye vakit bulamıyor musunuz? Kendinize biraz vakit ayırmanın, en azından bir günü keyfiniz için geçirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorsanız grupfoni'nin sizi rahatlatacak ve yorgunluğunuzu alıp götürecek harika bir fırsatı var!

Başakşehir Deposite AVM Hammame Keyf-i Hamam'da
Sırt Masajı,
Hamam, Kese, Köpük Masajı,
Jakuzi, Sauna, Buhar Odası,
ve Dinlenme Alanları Kullanımı
130 TL yerine %63 grupfoni fırsatıyla sadece 49 TL!

Bu kampanya 9 Aralık 2011 - 9 Şubat 2012 tarihleri arasındaki 2 aylık süre boyunca geçerlidir.

Bu fırsat 1 kişiliktir.

Sırt masajı süresi 20 dakikadır.

Bu fırsattan hafta içi 07:00 - 23:00, hafta sonu 08:00 - 22:00 saatleri arasında faydalanabilirsiniz.

Bu fırsattan 2-6 yaş arası çocuklarınız ücretsiz olarak faydalanabilmektedir.

Deposite AVM Hammame Keyf-i Hamam bünyesinde otopark, dinlenme odası ve çocuk bakım bölümü bulunmaktadır.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.