İftarınızı gün batımı eşliğinde terasta açmaya ne dersiniz? Florya Masmavi Restaurant'ta iftariyelik + günün çorbası + ara sıcak + ana yemek + salata + tatlı + sınırsız meşrubat, çay ve kahveden oluşan iftar menüsü 60 TL yerine Büyük Fırsat'a özel sadece 29,90 TL!

İndirimli Fiyat: 29,90 TL
Değeri:
60 TL
İndirim:
% 50
Kazancınız:
30,10 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Massmavi Restaurant'ta İftar Menünüz;

  • İftariyelik (Hurma, Siyah Zeytin, Kırma Yeşil Zeytin, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Malatya Peyniri, Bal, Domates, Salatalık, Söğüş, Zeytinyağlı Pazı Sarma, Közlenmiş Al Biber)
  • Günün Çorbası
  • Ara Sıcak (Börek)
  • Ana Yemek (Izgara Köfte, Tavuk Şiş, Piliç Bonfile, Çupra, Levrek, Dil Kavurma)
  • Salata (İnce Kıyım Salata)
  • Tatlı (Dondurmalı İrmik Helvası, Kalbura Bastı)
  • Sınırsız Meşrubat, Çay ve Kahve

Nasıl Kullanılır?

  • Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir ve sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.
  • Fırsat Ramazan ayı boyunca geçerlidir.
  • Rezervasyon zorunludur. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 624 44 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
  • Her türlü konudaki sorularınız için Büyük Fırsat Çağrı Merkezi'ni 444 4 233 numaralı telefondan arayabilirsiniz.
  • Satın almış olduğunuz fırsatın 10 haneli çek kodu, satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra pdf olarak mail adresinize gönderilecektir.
  • Çek kodunuza ''Hesabım'' sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Mail gelmediğini düşünüyorsanız, lütfen ''spam'' ya da ''junk mail'' kutularını kontrol ediniz.

Fırsatı Sunan

Site:Büyük Fırsat
Destek Hattı:444 4 233

Adres:MASSMAVİ RESTAURANT İstanbul Cad. No:27 Menekşe - Florya / İSTANBUL 0212 624 44 84 www.massmavi.com

Fırsat Detayları

İftarınızı gün batımı eşliğinde, terasta açmaya ne dersiniz?

Florya sahilinde bulunan Massmavi Restaurant'ta bir yanınızda alabildiğine manzara diğer yanınızda tadına doyum olmayacak lezzetler ile hem gözünüze hem de miğdenize hitap edecek bir iftara buyurmaz mısınız..

Massmavi Restaurant akşam üstü yakamoz manzarası eşliğinde, denizin tüm maviliğini ayaklarınızın altında hissedebileceğiniz ve sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebileceğiniz ender yerlerden bir tanesidir.

İster gün ışığında, yemyeşil bahçeye, ister gündüzün son bulan ufuklarında masmavi denize bakarak, mutlaka açık havada deniz havası almak koşuluyla Massmavi Restaurant'taki iftarınız keyfe dönüşecek.

Gündüzleri mavi ve yeşille bakışmanız, akşamları yakamozdan yararlanmanız, kuş sesleri arasında sevdiklerinizle sohbet etmeniz ve sevgiyle hazırlanan lezzetli yemeklerden tatmanız, aynı zamanda yeni mutfak heyecanlarını paylaşmanız için Massmavi Restaurant 'farklılık' ve 'kalite' arayanları Florya'ya davet ediyor...


Massmavi Restaurant size sımsıcak bir ilgi, nefis damak tadı ve kaliteli servisiyle unutamayacağınız bir iftar akşamı sunuyor. Marmara Denizi'nin tüm maviliğini ayaklarınızın altında hissedeceğiniz bu doyumsuz anı sevdiklerinizle paylaşmak için fırsatı kaçırmayın!


Biraz kızıl, biraz mavi, enfes bir iftarın asil rengi, gün batmadan gelseniz bari...


Taze deniz ürünlerinin yanı sıra Ege ve Akdeniz Bölgesinin yeşillikleri ve zengin mezelerini hazırlayan konuklarına "Sizi memnun etmek,sunabileceğimiz en önemli hizmettir " sloganı ile hareket eden Restaurant sahibi Ahmet Çevto, işletmecilikteki deneyimlerini Florya Masmavi Restaurant'da siz değerli müşterilerine sunuyor.


Marmara denizi ile Küçükçekmece gölünün birleştiği gün batımının eşsiz güzellikler sunduğu mekan 130 kişilik ve 80 kişilik salonları, yazlık teras katı, çocuklu aileler için oyun salonu, oto parkı, grup toplantıları, iş yemekleri içinde geniş yelpazeli olanak sağlamakta.


Mekanın özel menüleri arasında levrek marin, balık pastırması, pazı yaprağında balık dolması yer alıyor.Tatlı olarak dondurmalı hurma tatlısı, dondurmalı irmik helvasaı, limonlu çikolatalı sufle mekanın favori lezzetleri arasında yer almakta.