Tuana Güzellik'te 3 seans Ozon Sauna, 3 seans Çin Kupası, 3 seans Selülit Masajı, Kaş Dizaynı ve Dudak Üstü Depilasyonu 289 TL yerine %88 grupfoni fırsatıyla sadece 34,90 TL!

İndirimli Fiyat: 34,90 TL
Değeri:
289 TL
İndirim:
% 88
Kazancınız:
254,10 TL
Bu fırsatı almak için gereken zaman dolmuştur. Benzer kampanyalara bakabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat

Tuana Güzellik'te 3 seans Ozon Sauna, 3 seans Çin Kupası, 3 seans Selülit Masajı, Kaş Dizaynı ve Dudak Üstü Depilasyonu 289 TL yerine %88 grupfoni fırsatıyla sadece 34,90 TL!

Ozon Sauna

Ozon sauna, kişiye özel odacık şeklinde yapılmış kabinlerde gerçekleştirilen bir sauna türüdür. 15 - 20 dakika süren uygulama boyunca vücuda sıcak bir hava halinde oksijen verilir. Bu sıcaklık gözenekleri açıyor ve derinin 4-6 cm derinliğine ulaşıyor. Bu sayede vücut toksinlerinden arınır, cilt temizlenir, daha genç ve daha yumuşak bir hale gelir, kaslar gevşer, kan dolaşımı hızlanır ve bakteri, virüs mantarlar ölür.

Çin Kupası

Yeni ve çok etkili bir selülit giderme uygulamasıdır. Bu uygulama, deri altındaki selülitli bölgelerin kan dolaşımını hızlandırarak, vakum gücü ile giderilmesini sağlayan bir cihaz tarafından yapılmaktadır.

Selülit Masajı

Selülit tedavisinde en önemli uygulama masajdır. Selülit oluşumunun başlıca nedeni dolaşım bozukluğudur. Kan ve lenf dolaşımındaki bozukluk ve yağ dokusundaki artış toksik madde birikimine yol açar. Selülit Masajı kan ve lenf dolaşımını harekete geçirir ve dokuların taze oksijen ile dolmasını sağlar.

Selülit Masajı, deri altı kan dolaşımını iyileştirerek damarların çapının daraltılması ve kanın bacaklardan düzenli olarak akmasını sağlar. Böylece bozuk kan dolaşımının yeniden düzenlenmesi, hücrelere daha iyi oksijen gitmesi ve toksit maddelerin vücuttan atılması sağlanır.

Kaş Dizaynı

Kaş şekliniz yüz şeklinizee uymadığında güzelliği gölgeleyici bir sonuç ortaya çıkarabilir. Kaş dizaynı yüz şeklinize göre size en uygun kaş şeklinin seçilmesi ve uygulanması temeline dayanır. Bakışlarınıza mana kazandıran ve gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkartan bir uygulamadır. Kaş dizaynı, işinde usta olmuş kişiler tarafından yapıldığında sonucu her zaman tatmin edici olacaktır.

Tuana Güzellik

Adres: Mustafa Kemal Cd. No: 16 A Blok K:1 D:1 Bornova / İzmir

Tel: 232 342 25 22 - 553 274 78 30

"İşbu fırsat tanıtımında kullanılan görsel malzemeler işletmeyi ve sunulan fırsatı daha iyi anlatabilmek amacıyla kullanılmakta olup fırsata ilişkin hizmeti verecek işletme mekanıyla, tanıtım sırasında kullanılan görsel malzeme arasında farklılıklar olabilir. Fakat bu farklılıklar tanıtılan hizmetin niteliğini etkiler şekilde olmayacaktır."

Nasıl Kullanılır?

Tuana Güzellik fırsatından nasıl yararlanacaksınız;

Günün fırsatından yararlanabilmek için fırsatı satın aldıktan sonraki ilk 15 gün içerisinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Rezervasyonlarınız için telefon numarası: 232 342 25 22 - 553 274 78 30

Satın almış olduğunuz fırsatınıza ait ve 17 haneli kullanıcı kodunuz, satın alma işlemini tamamlamanızın ardından ve günün fırsatının gerçekleşmesinden hemen sonra email ve SMS yoluyla tarafınıza gönderilecek.

Kullanıcı kodunuza "Hesabım" sayfanızdaki "Kuponlarım" bölümünden de ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı kodunuzu içeren "Günün fırsatı gerçekleşiyor" başlıklı mail gelen kutusunda değilse lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz.

Öğrenmek istediğiniz her türlü konu için Yardım sayfamızı okumanız yeterli.

Fırsatı Sunan

Site:Grupfoni
Destek Hattı:(850) 297 53 75

İşletme:Tuana Güzellik
Adres:Mustafa Kemal Cad. No:16 A Blok K:1 D:1 Bornova / İzmir Tel: 232 342 25 22 - 553 274 78 30
Harita için tıklayın.

Fırsat Detayları

Yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte yoğun temponuzdan kurtulup kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız bugünkü grupfoni fırsatını kaçırmayın!

Tuana Güzellik'te
3 seans Ozon Sauna
3 seans Çin Kupası
3 seans Selülit Masajı
Kaş Dizaynı
ve Dudak Üstü Depilasyonu
289 TL yerine %88 grupfoni fırsatıyla sadece 34,90 TL!

Bu fırsat 29 Mart 2012 - 29 Mayıs 2012 tarihleri arasındaki 2 aylık süre boyunca geçerlidir.

Bu fırsattan Pazar günü hariç haftanın her günü 09:00 - 19:00 saatleri arasında faydalanabilirsiniz.

Bu fırsat 1 kişiliktir.

Selülit Masajı'nın her seansı 15 dakika sürmektedir fakat müşteri dilediği taktirde tek seferde 45 dakika olarak da kullanılabilir.

Çin Kupası'nın her seansı uygulama yapılacak bölgeye göre 5 - 15 dakika, Ozon Sauna seansı ise 20 dakika sürmektedir.

Ozon Sauna için 90 kg sınırı bulunmaktadır.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.